![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Quote:
mie nuh .. k se termina repede .. u know what y mean :)) |
Quote:
pe de alta parte alea mai mari ( ca mine ) stiu mai bine si mai repede care este scopul final al relatiei :wink: |
Quote:
femeia (care merita) e ca si carpa, o iei, te folosesti si o arunci... |
Re:
Quote:
....nupi mai sunt si alte categorii nu generaliza chiar asa...da stiu nishte pustoaice de clasa a IXa care au iubiti de 50 de ani casatoriti cu copii .....asa k in ziua de azi everything is posible |
pai alea sunt fetele de care vorbeam mai devreme .. adika zdrentzele ... alea care mor dupa burtoshi cu ml`uri si touareg`uri ... asa facetzi voi fetele ...
auzi draga ... io nu am ami vazut`o de mult ( de burta ) ... cand o vezi o pupi tuh din partea mea ... si fata ce sa zica .. zicea da daca O vad o pup :) .. buwahahahaah |
Quote:
simplul fapt ca e de sex diferit de al nostru nu inseamna ca nu au si ele nevoi si dorinte, la fel ca noi, ci doar ca le obliga prejudecatile sa se prefaca neinteresate de subiectul asta... ei bine, fetele mai mari renunta mai repede la \"formalitati\", pt k au mai multa exerienta... sau poate pentru ca \"timpul nu prea mai are rabdare\"... gresesc? |
Re:
Quote:
......suferi cu capul?.....nu toate fetele`s la fel si nu ma baga in oala cu ele :evil: ..... |
Quote:
....ba kam ai in mare sa stii 8) ..... |
Quote:
uite spre ex eu, in loc sa-mi descarc nervii intr-un pahar de whisky mi-i descarc in acest fel. daca nu reusesc raman cu nervii... :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
......eu zik k nu e o necesitate de contact ci de un partener k e altceva kand esti cu altcineva si nu cu \"manutza\" ta ......fiecare fata are anumite nevoi care nu unii cred k le pot satisface ptr ca ele in general nu spun nimik k nu vor sa le raneasca orgliul masculin :twisted: .....si au nevoie de sex da nu neaparat ptr un orgasm ptr ca ala il pot avea si singure sau cu o fata ....au nevoie de u partener masculin care sa o rasfete si nu sa o trateze ca pe o carpa..... |
bah io zic sa va facetzi un topic separat cu .. Dragoste Sau Sex .. si cu tenici de masturbari :) ... serios ... deja o datzi in sf`uri ....
dragoste faci numai cu nevasta ... sex faci cu celelalte :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
k sa faci dragoste e nevoie de sentimente ... pe care le poti avea doar cu nevasta ... si sexu implica sentimente ... de satisfactie etc :)) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning