Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Poze spion: Mitsubishi Evo X - test-mule (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/11824-poze-spion-mitsubishi-evo-test-mule.html)

Eugen_TL 12-07-06 11:13

Re: Poze spion: Mitsubishi Evo X - test-mule

comentarii aiurea..nici n-ati vazut masina dar bagati vorbe... degeaba e camuflata? nu , ci pt a va conduce la vorbe aiurea

Xender 12-07-06 11:33

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
comentarii aiurea..nici n-ati vazut masina dar bagati vorbe... degeaba e camuflata? nu , ci pt a va conduce la vorbe aiurea

Asa e.. nu degeaba se chinuie sa camufleze o masina care inca nu a iesit pe piata. Si am vazut conceptul mai demult, era una rosie parca, si fata cel putin arata f bine.

N0S_eXpert 12-07-06 11:44

sa speram ca va iesi cel putin la fel de tare ca evo IX :D la design ma refer..pt ca la performante o sa ii puna ceva caluti in plus ;)

c3-mad 12-07-06 13:49

cred ca design`ul va fi pe msura performantelor .. Mitsubishi mereu a fost placuta ochilor ..:D

baloo_cs 12-07-06 14:39

hai cu EVO X.....:D

TM88FAE 12-07-06 14:47

greu imi vine sa cred ca va fi noul EV0

BIG_mafia 12-07-06 16:24

sincer...nui nush ce...se putea si mai bine...

k4r4 12-07-06 20:33

uitatzi-va shi la semnu d p jante ma....io park vad semnu de toyota...nujt k akm sunt cam adormit:)

p_vio46 12-07-06 21:04

Ce diferente de performanta sunt pronosticate intre EVO IX si EVO X si pret estimativ?stie careva?

Prelud Hondarescu 12-07-06 21:19

pai nu vezi ca sunt acoperite? poate are umflata capota ca nu incape motorul...alea nu sunt prize de aer..Logic, nu?

basy 13-07-06 09:04

Quote:

Originally Posted by mihaescubogdan
interiorul e de concept car.Nu prea o sa arata asa.Dar exterirul e mai mult de 90% ca cel de la concept.

pentru bogdanNZ are perfecta dreptate
Bravo

Il rezolvam noi sa arate ca al concept-carului dupa ce apare. :D Interiorul sper sa pastreze linia celui din poze, deh, se conduce din interior nu din exterior, cum prefera altii o masina frumoasa la exterior cu un design interior cam...

nikkon_kde 13-07-06 10:10

sper sa pastreze linia conceputului macar 50%... daca asa va fii va iesi o masina superba...parerea mea.sper ca datele tehnice dintre evo IX si evo X sa nu fie ca cele dintre evo VIII si evo IX.
abia astept sa iasa masina ... sunt fan EVO.

N0S_eXpert 13-07-06 11:03

si eu :D fan evo :lol:

RoSonic 13-07-06 11:34

6 Attachment(s)
alte cateva poze:

frozen.angel 13-07-06 14:37

din ce am citit , observ ca noul evo pare sa aiba cutie automata ... destul de aiurea ... oricum in rest, super mashina :D

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning