Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slobozia (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia.html)
-   -   Facem si noi un club in slobozia de masini?? cu stikere si alte nebunii (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/118005-facem-club-slobozia-masini-stikere-nebunii.html)

adrianpzy 12-06-10 12:07

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xanderrr (Post 2220132)
formam si noi un club de masini??? postati idei cu nume ptr club

sal baieti sunt adrian alias mosu' sunt din fetesti si cred k as avea yo o ideie despre nume ar suna cam asa '' midnight speed master'' am si cva poze sunt facute de me personal in photo scape sper k va place ideia mea :D

Quote:

Originally Posted by Vialy (Post 3105539)
pentru stikere va dau eu pe cineva din bucuresti , care trimite si prin fun curier in tara

de ce sa faci comanda din bucuresti si sa astepti fan curierul cand stikere poti face comanda in fetesti stiu exact omul potrivit

plymonth 28-07-10 12:19

Re: Facem si noi un club in slobozia de masini?? cu stikere si alte nebunii

salut in legatura cu stickerele ..... nu este nevoie de comanda la bucuresti .... si nici in fetesti ..... se pot face si la noi in slobozia ...... nu la domnul mirko .....sunt destui care pot face asa ceva ...... eu personal cunosc 3 firme care fac treaba buna. Si .... de ce sa ne oprim doar la stickere ..... se pot face tricouri .... sepci .... parasolare si multe altele

Despre numele ales de mosu' .... nu prea ma incanta .... nu cred ca ar trebui ceva de genul .... totusi este si midnight racers ..... ar trebui ceva mai original ..... si despre poze interesant ..... dar trebuiesc generalizate ..... ca nu cred ca isi doreste cineva ca poza clubului sa fie cu fata ta sau cu masina ta, care din poza nu are nicio modificare sau cea cu mustangul ..... nu avem decat 2 in oras si nu stiu daca vor vrea sa intre in club

alex_77_marius 28-07-10 20:20

Se gandeste ceva in legatura cu subiectul asta dar de data asta ceva serios mai presus de stickere,sepci etc etc.

Sper sa reusim sa facem ceva frumos :D

mani4k 01-08-10 08:54

..cine se gandeste Marius?

alex_77_marius 01-08-10 12:20

Eu si inca un coleg de pe forum.Cand se vor finaliza toate demersurile acte etc etc se va anunta oficial numele si alte detalii dar pana atunci...sa nu ne laudam degeaba cum e vorba aia.

Grasu'XxL 01-08-10 18:01

Ne-am putea numi si SSR (Slobozia Street Racers:D). Ce ziceţi?

alex_77_marius 01-08-10 18:54

Prea mult 2fast and 2furios dauneaza:))).Numele e deja stabilit.Detalii cand se va finaliza acum nu isi au rostul

sesu 15-08-10 12:00

Cat suspans...:shock:

All times are GMT +2. The time now is 10:45.

- Copyright 2026 4Tuning