![]() |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Re: Facem si noi un club in slobozia de masini?? cu stikere si alte nebunii
salut in legatura cu stickerele ..... nu este nevoie de comanda la bucuresti .... si nici in fetesti ..... se pot face si la noi in slobozia ...... nu la domnul mirko .....sunt destui care pot face asa ceva ...... eu personal cunosc 3 firme care fac treaba buna. Si .... de ce sa ne oprim doar la stickere ..... se pot face tricouri .... sepci .... parasolare si multe altele
Despre numele ales de mosu' .... nu prea ma incanta .... nu cred ca ar trebui ceva de genul .... totusi este si midnight racers ..... ar trebui ceva mai original ..... si despre poze interesant ..... dar trebuiesc generalizate ..... ca nu cred ca isi doreste cineva ca poza clubului sa fie cu fata ta sau cu masina ta, care din poza nu are nicio modificare sau cea cu mustangul ..... nu avem decat 2 in oras si nu stiu daca vor vrea sa intre in club |
Se gandeste ceva in legatura cu subiectul asta dar de data asta ceva serios mai presus de stickere,sepci etc etc.
Sper sa reusim sa facem ceva frumos :D |
..cine se gandeste Marius?
|
Eu si inca un coleg de pe forum.Cand se vor finaliza toate demersurile acte etc etc se va anunta oficial numele si alte detalii dar pana atunci...sa nu ne laudam degeaba cum e vorba aia.
|
Ne-am putea numi si SSR (Slobozia Street Racers:D). Ce ziceţi?
|
Prea mult 2fast and 2furios dauneaza:))).Numele e deja stabilit.Detalii cand se va finaliza acum nu isi au rostul
|
Cat suspans...:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning