![]() |
Re: E30 - primea mea masina ursuletz !
Intradevar motoarele de 1,8 is pe urs sunt mai rare dar chair fac treaba! Bineinteles si 1,8i merge foarte bine si este fiabil! Bafta cu ursul si spor la modificari!
|
Ms mult ! iti doresc o zi buna ! :)
|
interiorul cum se prezinta?pune poze daca ai.pe dinafara arata bine mai ales la pretul asta, multa bafta cu el :workout:
|
Am pus si cu interioru :P astept sa vad ce parerea ai pt un bmw din 85 ... :D
|
Quote:
|
da scuze, nu am observat. arata bine,da pune-ti cd-player:-P
|
adytzy - iti dai seama k scaunele nu is noi ! k la o masina noua ! sunt scaune vechi si parerea mea nare treab husele ! k arata bine asa ...
|
am sa imi pun curand ! treb sa imi aduca cineva din strainatate un Cd - player Sony xPlod ... si are un prieten de al meu un wofer de 1000w cu amplif...la pret bun si am sa il iau ! knd le voi avea pe toate am sa pun poza pe forum ...o zi buna !
|
Quote:
|
poate nu ii place modelul tapiteriei.. :-)
|
:) iti dau dreptate sezione91_blue nu e faina ! si eu zic k se potriveste cu culoarea masini ...husele
|
ink o poza cu masinutza ;;)
|
Sa o stapanesti sanatos....frumoasa culoarea.Ce mi-a sarit in ochi sunt pragurile,strica toata masina.Ai grija cum circuli cu ea fara permis,gaborii cam opresc bmw-urile astea mai vechiute,in special ursi si pisici.In rest numai de bine.Planuri de viitor?un tuning ceva?
|
ce mai astepti ?
vopsitorie + tinichigerie + mtech 2 + 9j roti borbet sau ce vrea sufletelu tau + folii + suspensii + hella smoked + 2.5 24v and voila :D ai masina visurilor tale |
ca bine zici EVL Santos...ce mai astepti ? Ai masina...apuca-te...:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning