![]() |
Re: Pininfarina Hyperion este de vânzare
Quote:
|
Degeaba e UNICAT daca e de CACAT. Parerea mea 8)
|
hahahahahha...imi depaseste putin bugetul ca l-as cumpara.......just kidding....
|
asta e o masina langa care m-as cocalari si mi-as face poza :)
|
Mda, nu stiu cati vor mai fii interesati sa arunce un ochi pe postul meu....
Pininfarina Hyperion, masina ,,one-off" .... care de fapt este construita in 8 exemplare. Se pare ca inca de la inceput Pininfarina nu a avut de gand ca Hyperion sa fie facut intr-un singur exemplar. Asa ca 4.500.000 deja devine o cifra halucinanta avand in vedere ca nu mai este un unicat. |
Pe ce te bazezi cand spui asta? Serios vorbind, sunt curios sa vad surse care spun ca e construit in 8 exemplare. As vrea sa citesc mai multe.
|
Eu zic asa ca e un semn pentru ce vor arata viitoarele asa zise modele clasice.
|
Quote:
:) si siteul unde a fost scos la vanzare Hyperionul original. Dar nu cred ca il vei mai gasi. http://www.finecars.cc/ Curios este faptul ca doar pe acel site dedicat Coachbuildingului am gasit aceasta informatie. :???: |
Fara suparare dar cu asa o masina JENANTA n-as umbla pe strada nici platit si de cumparat, na-si cumpara-o nici daca asi primi doua la leu ca paharele de semintze.
Este pur si simplu PENIBILA. Decît asa ceva, mai bine o dacie ruginita si putreda de 30 de ani. E mai nobila. E deosebit de trist, cînd designeri ce si-au facut un renume mondial si au intrat în istoria automobilistica se prostesc în halul asta. |
snobism maxim. oky is eu mai pragmatic, si nu-mi sariti in cap cu asta dar tot masina e. si inca una care nici nu arata in mod exceptional.
doar pentru ca e Pininfarina si intr-adevar a facut niste opere de exceptie, nu inseamna ca un om nu poate gresi, si trebuie laudat tot timpul. nu e nici unicat, nici veyron, deci nu e deosebit, cu exceptia pretului |
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning