![]() |
Re: Flanse pt dacia 1310
Quote:
Este o problema foarte mare la flensa asta!!! n-are cercul aia de concentrare a jantei cu 4 prizoane!!! Asta poate fi fatal!!! Ceealalta e ca nu stiu daca la partea de butuc este facut aceea |
nu recomand asa ceva ai mare grija la ce pui pe masina
gandeste-te si tu la siguranta ta |
Vezi B 30 RWT, dute, cimpara jentile, daca ai dami foto, iti zic ce si cum tre masurat, fac planul pa hartie, iti trimit, si dupa aia iti dace in strungar bun.
Garantie evident nu dau ca nu eu le fag, dar planul va fii bun!!! O sa fie analizat pa calculator, credetima, si cei mari asa le fac... |
jentile inca nu le am si trebuie sa ma gandesc bine si la ce model iau si ce marime(sa se potriveasca cu ce modificari vreau sa ii aduc bolidului)
|
mai mare dacat 15" sa nu iei, despre cauciuc iti zic eu ce sa pui cad ai luat janta. Latimea nu conteaza daca daca modifici aripa, ca daca nu e destul de lata, se poate face din flansa.
Iar, alege 2-3 tipuri, pune pe aci, si sa ceri pe unul care poate pune pa a ta, pe foto cu photoshop. Atuncea vezi care arata mai bine. |
Quote:
daca vrei sa iti iei jante ieftine du-te p vergului aproape d cora e o vulcanizare p partea stanga unde aduc aia acolo si jante si cauciucuri si sunt super ieftine |
Quote:
Prizoanele nu tin la aluminium destul, incat sa nu se misa la butuc janta, si din cauza asta tre cercul aia...sa absorba socurila, uitete ca la fiecare janta din aluminium sa pune un cerc de aia din plastic, chear atata e destul!!! Dar tu faci cum vrei, eu nu las pe restul sa faca aia ca stiu ca e periculos!!! |
1 Attachment(s)
Cam asa tre sa arate una facuta ca lumea, de idee zic, sa nu faca vreunul o copie!!!
mai bine trumiteti datele, marimile so va fac eu...va fac asa incat ii dai strungarului si ala iti face. in cateva beri se poate multumi eventual |
Pei ce flanse sunt astea?... De latire(distantiere)?... dupa cate vad eu in imagine sunt tot in 3 prezoane :(
|
pai vezi k prezoanele din cate stiu eu sunt facute sa se stranga cum se invarte roata nu sa se desfaca sa zboare roata
|
Pai...nu chear
Fizica de clasa a 6-7 Prezoanele sunt pentru a tine in loc flansa sau janta, cu frecare (fara slip) Inrest shocurile nu mai pot suporta!!!numai cei din fier, cele de aluminium , magneziu sau orice mat usor ce nu e mai tare decat fierul. Nu am chef sa explic in totalitate, invata si tu cateceva...nu am dictionar roman de technica. Dar credama, la jantele de aluminu tre cenrcul aia!!! nu e destul prezoanele. |
sefu deocamdata flansele sau comportat destul de bine pana acum... si am mai spuso asta e a 2a masina la care fac si folosesc flanse (acelasi model) si am facut cateva zeci de mii de km ... din punctul meu d vedere nu stiu cate teste ai facut tu cu prindere dasta cu flanse sau daca ai facut depinde ce flanse ai folosit....sau.... p cine ai vazut tu sau ai auzit k la depasit roata in mers k folosea flanse... povesti
|
Re: flanse dacia 1310
Quote:
|
flansele astea au fost gandite si facute de cineva la politehnica ... si parerea mea e ca daca era nevoie de "umarul" ala il facea ... si oricum la dacie nu prea exista cercu ala de centrare daca staiti sa va ganditi mai bine asa ca ..... si la performantele uluitoare ale motorului de dacie chiar ca trebuie umaru ala de centrare si alte nebunii
|
scuze daca te-a deranjat remarca mea..nu era spusa cu rea vointa..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning