Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   VOTATI POZITIA PUBLICULUI IN V SAU PARALEL | | (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1177-votati-pozitia-publicului-paralel.html)

BoSsuL3TZ 19-05-04 19:22

ar fi super daca-r fi doua manse.. :)

EvLSant0S 19-05-04 19:31

bai alexe.... de ce nu intelegi mai tata.... strici votarea....
NU SUNT BANI DE ATATEA GARDURI , IAR INTRA idiotii in track....
daca sa zicem prin absurd ca sunt garduri tot nu prea vezi ca se apleaca aia fac ei cu fac si tot se baga in fata .... clarr cel mai \"sanatos\" e asa... in V , cad toti .... nu se baga nimeni in fata ... deoarece eu cu hondarul cu bishop si cu alex maxx :) nu o sa-i lasam sa treaca... :) :) :) right.......................... :Peace

B|shOp-VR6 19-05-04 19:39

Bah ma anuntati dinainte dak stau pe post de gard... sa-mi iau tricoul cu muschi la mine, ok? :D :D

Eu sunt de acord... poate dak stam cu tricouri Legal Racing si stam in linie... poate se simt si ei si nu mai imping ca nesimtitii... chestia e ca tre sa avem totusi printre noi si niste matahale... ca altfel e cam DANGEROUS! :P

alex_maxx 19-05-04 19:47

...si eu ma duc la un prieten sa imi iau un echipament de rugby ...cu aparatori sa par mai mare!!...nu k nu ash fii!!

...hai k poate ne vdm la spring maine ..acum ies afara! :peace:

B|shOp-VR6 19-05-04 19:53

Niste echipamente de fotbal american ne-ar trebui... sa de hockey :P

EvLSant0S 19-05-04 20:00

asa... ca tot ai adus vorba de spring.... 14 dintre voi ati primit niste pm-uri..... sper sa va ganditi si sa veniti si voi maine... s ne cunoastem mai bine , sa fim mai uniti... parerea mea.... peace dudes si ne vedem maine la 20:00 la spring time in victoriei
P.S -- cei cu tricouri sunt rugati sa le aiba pe ei ... ok?

lolek 19-05-04 20:30

Parerea mea sa aveti niste bate pe acolo ca mie ca romansii nostri iar nu o sa inteleaga ... sau poate prin absurd ... cine stie :) ... si daca nu inteleg cu vb buna .... pac una la picioare :) :) :)

EvLSant0S 19-05-04 20:41

hahahahahaha...... le-o dam cu bata la degetelul mic de la piciorul drept :) :) , punem acolo la intrare... reguli.... daca treceti de banda.....
JAP primiti o bata in degetelul mic de la piciorusul drept :) :) :) :) :)

MC Mate 19-05-04 21:10

Am mai zis-o in alt topic si o mai zic ,,ma ofer pt dat capete in gura'' si TYE a zis la fel.Hai sa facem sa iasa ceva misto.Respekt

EvLSant0S 19-05-04 21:13

ok... atunci propun sa se faca o mica (mare) lista cu cei care se ofera sa stea intre jandarmi si sa ajute la \"bataia\" glumeam pastrarea unei anumite distante ... de \"track\" ce ziceti facem... si ma gandeam ptr cei care fac acest lucru... sa facem niste chestii de pus in pept... cu emblema 4 tuning ... sus sa scrie 4 tuning ... si mai jos un pic nickul.... ce ziceti??

B|shOp-VR6 19-05-04 21:18

Ma ofer sa stau k jandarm... dar prefer numele pe eventuala insigna... nu nickul :D

EvLSant0S 19-05-04 21:21

off.... stai ca e mai greu... trebuie mai intai sa vb cu adminii... ei sa vb cu organizatorii etc. intre timp cred ca o sa fuck asa... la mijto \"insignele\" alea.. :) sa vedem cam ce iese :)

MC Mate 19-05-04 21:26

Trebuie sa vada si Florica sau Micutu ce am scris noi aici si sa ne raspunda.Dak e o sa-i dau eu un tel lu Florica si sa-i zic sa intre pe net sa se uite paici si sa zica: ,,Da ma face'' sau ,,Bagativa semintele in cap''.Respekt

ct-37-lau 20-05-04 11:39

| versus v

1.
disciplina la manifestare este obligatorie, lipsa acesteia putand produce exact ceea ce mai lipseste automobilismului pe care acest site incearca sa-l promoveze: accidente, raniti, morti etc
2.
daca jandarmeria nu isi face datoria, cineva trebuie totusi sa faca ordine in locul lor.
forumistii?
sa speram, desi... nu toti au(avem) 1.90, 100kg, pachete de muschi la purtator. :wink:
3.
amplasarea spectatorilor?
avand in vedere lipsa de disciplina, cat mai departe de pista.
considerand adrenalina si pentru ei, in masina cu competitorii :lol:
overall, in \\/: castigul in lungime este mic fata de ||, insa este semnificativ la securitate

ps
asigurarea securitatii de catre o firma privata:
sigur, prompt, profesional.
prea scump?

EvLSant0S 20-05-04 11:57

eu cred si sper ... ca ... daca o sa fie sa stea forumistii eu zic ca nu o sa trebuiasca sa fie toti de 100 de kg.... eu zic ca se poate vorbii si civilizat si sa inteleaga si ei... daca nu... ii dam un beep lu gsi ... sa ne ajute :P :P

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning