![]() |
Re: BMW dezvăluie noile X5 şi X6 M
Quote:
|
X5 M oricum prea belea si eu sunt de acord cu jantele alea...macar de aspect daca nu de performanta.asteptam un vs. cu AMG si de ce nu Turbo sau poate V12 diesel de la Audi.
|
urate jante la X6 ... in rest bomba :|
|
Au anulat proiectul M3 CSL ca sa faca "chestiile" astea?
Bravo BMW! Banii vorbesc... :sad: |
si cat costa?
|
Quote:
|
Super amandoua si preturi sigur pe masura.:D
|
Preis 108.500 € in germania
|
E vreo diferenta tehnica intre cele doua ? Sau doar caroseria difera ? Daca da atunci mai degraba as lua X5-ul, pentru ca e mai incapator, X6 e mai mult de fitze.
|
Quote:
Sistemul DPC (Dynamic Performance Control) oferit standard pe toate echiparile, accelereaza roata exterioara la viraj pentru a ajuta SUV-ul sa pivoteze, permitandu-i lui BMW X6 sa iasa rapid din viraje. Un fenomen particular este marcat in "acele de par". Soferul este in permanenta informat de lucrul transmisiei via unui afisaj explicit din plansa de bord. Printre principalele atu-uri ale lui BMW X6 care amplifica placerea de a conduce, amintim absenta cvasitotala a ruliului, agilitatea remarcabila si directia pe cat de precisa pe atat de intuitiva. http://www.4x4.ro/motor/forma-inedit%C4%83-dinamicii |
Mersi, dar eu am intrebat daca exista diferente tehnice intre X6 M si X5 M, tocmai pentru ca stiam ca intre cele normale exista :) Ca tot vorbeai de DPC, se pare ca versiunea M a lui X5 are si ea acest sistem, sau cel putin asa reiese de aici:
"The BMW X5 M and the BMW X6 M are the first all-wheel-drive models built by BMW M GmbH, combining BMW xDrive and Dynamic Performance Control with all the specific requirements and qualities of a high-performance vehicle in typical M style." http://www.autoevolution.com/pdf/new...tails-5551.pdf Deci din cate imi dau eu seama masinile sunt identice ca sasiu, performante etc., doar caroseria difera.. |
Super :D
Vreu si eu X5 M :lol: PS. Totusi, nu-mi place ca au pus faruri de X6 pe X5, nu ii sta bine. |
Quote:
|
Oare in cat timp o sa ajunga un X5 M sau un X6 M pe Magheru sau Dorobati?
|
frumos X5-ul,culoare,design...etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning