![]() |
Re: Topul greşelilor în pat
Quote:
|
si ar mai fi o chestie de adaugat : Nu mai face nazuri cand e vorba sa o puneti in masina ! Bine ca exista si aceasta posibilitate, si in lipsa de alta locatie, gadeste-te la masina ca fiind cea mai buna ! + ca mai sunt unele care considera ok sexul la iarba verde, dar in masina nu :shock: WTF ??? Adica poa' sa-ti intre gandaci in fund, dar in masina e naspa :shock: :lol:
|
Trixi eu pana acum credeam ca sunt eu ciudat. atunci cand ma pregatesc sa ma bag in pat (indiferent dk este lanaga mine o fata) primul lucru pe care il fac este sa scap de sosete... propun si eu o alta dezbatere... "Sperma are gust de apa de mare amestecata cu albus de ou. Nu oricui ii place" am intalnit persoana care nu o dezgusta chestia asta. mai rau ea considera sexul oral preludiu...
|
Quote:
|
dk ai avea de ales dintre un pat si masina un om normal al alege patul ca mediu potrivit pentru sex... in masina este incomod dar depinde si de masina... nu cred c i-as propune prietenei mele o partida de sex in masina. prefer patul de 145/2 m si o muzica incet pe fundal...
|
Quote:
|
prea putin conteaza locatia...conteaza cu cine ;)
|
Quote:
si daca ai asa mare incredere in persoana... in mod normal un tip ok nu cred c ar invita o tipa pe care o respecta in masina... eu unul as(te-as) invita acasa....:oops::rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fasso,revin la afirmatia mea anterioara.din moment ce ea nu vrea sa si-o puna cu tine in masina,nu e pt tine.nu poti sa ii iei mintile,daca mai poa' sa faca figuri :lol: (cam aici o batut si sasha ;) )
...sperma.well,se schimba in functie de alimentatia donorului.:-) |
Quote:
|
Sasha ai spus c locatia e un detaliu... mie imi place sa fiu atent la detalii... trage u concluzia
|
Quote:
la a doua parte, cea cu sperma, gandeste-te ce super ar fi daca barbatii s-ar alimenta numai din capsuni :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning