![]() |
Re: Calarasi
nu s destui 4 5:)))?
|
1 Attachment(s)
ma bag si eu dak ma primesti . . slobozia e aproape :P
|
frate imi place eleronu ala de unde l ai luat si cati bani?
|
Quote:
|
ce trebuie sa facem ca sa se faca un sub-forum "calarasi"?
ca de strans probabil ca s-ar strange... |
Quote:
in principiu trebuie sa fim cat mai multi, sa avem cat mai multe posturi pe aici (si nu de la aceiasi user) |
mai multa "publicitate".......cred k asta ar fi solutia sa afle cat mai multa lume....dar cum?
|
Quote:
ca doar este destul de vizibila sectiunea cu Propuneri Orase. Vedeti doar, de cand am deschis thread-ul, cati useri au scris ca ar dori sa faca si ei parte din comunitate. |
asta e....indiferenta ne caracterizeaza pe noi romanii in general. Din cauza asta merg toate "bine" la noi. zic eu.....
|
Asta e, cu asta defilam. Totusi speram la o imbunatatire a situatiei. Eu spun ca nu "ne fac" alte orase pe noi la masini. Sunt o gramada cu stickere 4 tunning lipite. 2 imi sunt apropiati.Unu e varmiu si inca un amic
|
1 Attachment(s)
sault . .eleronul poti sa il iei de pe site de pilot ...se numeste eleron pilot XL si costa in jur de 4 mil jumate cu tot cu transport.
am fost si eu zilele astea pe la voi. . . si mam luat cu un bmw negru cu nr de bg . . . dar nu avea nici o treaba omu cu masina :)) am vazut un logan portocaliu super tare la voi acolo... |
Ce mai faceti "colegilor" de localitate? Noutati din trafic ceva? Eu am ajuns zilele astea pe le Modelu si la iesire din oras se repara strada, lucrari, se merge pe un singur sens..
|
Quote:
|
da, e nasol ca abia se misca astia. macar sa termine o data asta. dupa aia incep iar cu bordurile ca vin alegerile:))
|
eu sustin Calaras-ul doar sunt din el ce naibi si ma tot plimb toata ziua si chiar ar fi tare o comunitate 4 tuning aici oricum hai sus cu 4 tuning si cu Calarasi
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning