![]() |
vrei????am sati spun can ajung in tara :D :D :D
|
hmmm partea najpa e mai am pana la permisu de conducere...
|
pai cat mai ai pana la permis??? :D :D :D
|
pai ia sa vedem... acuma in 16 nov o sa am 17 ani (vezi ca ashtept aparatu! :) )la anu pe vremea aia deabea o sa am 18 ani... shi sper sa prind sesiunea de exeamene cu politzia de la sfarshitu' anului ca daca nuh tre sa stau pana prin feb sau cand dreq... deci mai am mult... :cry:
|
lasa ca trece repede si eu am dat pt permis cu 17 ani a trebuit sa astept 6 luni sa pot sa merg cu masina :D :D :D
|
:D shi nu ai condus alea 6 luni? :D
la noi nu te potzi inscrie la shc de shofer decat daca ai 18 ani shi 2 sapt (dupa legislatzia veche, la atsa noua nu ami shtiu cum e)... :( |
pai eu am inceput scoalade soferi cu 17 ani jumate aproape normal ca nu am condus a fost naspa dar a trecur timpul repede :D :D :D
|
aha.... da tu aici in ro ai facut shc de shoferi sau la tine germania?
|
aici in germania am facut scoala de soferi :D :D :D acum sa dat o lege noua poti sa faci permis de la 17 ani :D :D :D
|
ce tare.... la noi oare nu se dau legi deastea?.... da nu pre cred.. ca is prea ocupatzi cu constitutzia...
|
ai vie sa faci permis la 17 ani dar trebuie sa conduci un an de zile cu un insotitr care are permis de cel pitin 2 sau 3 ani nu mai stiu exact :D :D :D
|
Quote:
aici poti sa-ti iei carnetul la 16 ani, un carnet temporar, timp de 8 luni(sau 12 luni daca nu faci scoala de soferi) ai voie sa conduci doar cu cineva care are ori carnetul de 2 ani sau care are carnet si are peste 25 ani. dupa d-ai examenul practic si iei carnetul provizoriu cu care mergi 2 ani si dupa cei 2 ani(daca nu ai pierdut carnetul intre timp) iei carnetul \"normal\"....... |
da exact asa este dar decat deloc mai bine si asa :D :D :D
|
maaaaaama ce de incurcaturi...... da totushi... macar i-l ai de la 16 ani... shi ma intreb yo... catzi dintre cei care au 16 ani shi pleaca cu mashina (familiei poate) la intalnire cu prietena ishi iau insotzitor :P :P ... nu pre cred :D
|
lasa ca este bine si asa decat deloc cu prietena nu stiu ce sa zic cam naspa dar ce sa faci asta este :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning