![]() |
Re: La mulţi ani 4TuningRO
La Multi Ani 4Tuning!!!Sa ne traiti multi ani de acum in colo. Sa ajungem sa sarbatorim 100 de ani de 4tuning:wink: :peace:
|
La multi ani 4tuning..sper si copii mei sa fie membri acestui club :D
|
La multi ani !
|
Desi altii deja si-au deschis alte site-uri si spun ca "facem concurenta 4tuningului", va spun cu toata siguranta ca 4tuning va ramane 4tuning. Toti care s-au indepartat de aceasta comunitate inseamana ca niciodata n-au facut parte cu adevarat.
Mi se pare ironic sa spun La Multi Ani 4TuningRO, va spun la multi ani voua pentru ca Voi sunteti ceea ce 4TuningRO a devenit azi. |
Congrats 4Tuning!!!La multi ani 4Tuning si sa o tineti tot asa!!!
|
Felicitari 4tuning.ro La multi ani 4tuning.ro . Avem ceva anisori si sper sa mergem tot inainte sanatosi, cat mai multe evenimente si cat mai multi membrii activi. Acest site mi-a schimbat viata.
|
La Multi Ani si Felicitari pentru ce ati realizat in acesti 7 ani!:-P
Asteptam cu nerabdare noua sigla 4Tuning care ne va reprezenta de acu si in colo si nu putem decat sa speram ca e la fel sau chiar mai frumoasa decat actuala!:) |
Woohoo! Happy Birthday 4Tuning :) Deabea astept noua sigla !
https://img211.imageshack.us/img211/3459/6357.gif |
La Multi Ani comunitatii 4tuning!!!!astept cu nerabdare noua sigla!!!
|
LA MULTI ANI !!!! Fcitari si la cat mai multe realizari de acum inainte ! asa cum ati facut si pana acum! sper sa faceti mai mult sa nu se mai discute nicaieri despre o concurenta pt 4tuning caci nu exista alceva pt noi decat 4tuning ! GRATZIAN acum nu o sa mai vedem noua sigla pe toate masinile care nu au niciotreaba cu tuningul sau cu cursele !?!
LA MULTI ANI |
La Multi Ani 4TUNING! :peace:
Sa fim sanatosi si sa facem cat mai mult TUNING! :peace: Bafta tuturor! :peace: |
La Multi Ani 4Tuning
|
La mulţi ani 4TuningRO Pentru mine 4TuningRO a fost ca un virus de cand am intrat pe forum nu am reusit sa ma las de postat,Am cunoscut oameni si oameni si ma bucur ca sunt altauri de voi. La mulţi ani 4TuningRO -Cat mai multe evenimente,reviste,etc etc tot ce va doriti! |
La multi ani 4Tuning, tot binele din lume si la mai mare ! :-)8)
|
La Multi Ani 4Tuning !!! Felicitari !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning