Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/11681-mafia-viata-noastra-clip-sambata-14-01-06-a.html)

kraven_4_all 09-02-06 23:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"
Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Ce sa mai videoclipul este bestial este marca Bug Mafia ,si asa o a fost o sa fie cei care sunt fani parazitii sau....etc o sa critice pe ceilalti 8)

nu stiu ce vezi tu asa de interesant la videoclipul ala...inafara de tipele alea care danseaza pe acolo yo nu vad nimix...
doar un Cayenne care zici ca`i stock(in sensul ca abea se vede ca e modificat and shit) ... si nishte chestii pe care scrie lincoln...nu`ti dai seama ce sunt :) ...
dupa cum spunea cineva mai jos..o masina in care s`au bagat o gramada de bani...si ei nu fac altceva decat sa se sprijine de ea...LAME!!!!

poate ca daca ar fi bani mai multi s-ar face la stadardele euro dar si in Romania daca se face un videoclip dupa o ideee extra se poate cu unul facut afara :roll: cred ca se putea videoclipul in strada in cartier ca asta reprezinta ei Nu ? cum a fost dupa blocuri , o lume nebuna , etc :P

Nu`mi spune k Mafia n`au bani sa fak un videoclip in care se vorbeshte despre LCD`uri shi nu sunt in stare sa puna o camera pe unul din cele 7 monitoare care erau in Cayenne!!!De bani nu e problema!!! yo am criticat videoclipul, pentru k shtiu k se putea mai bine!! nush dak ai vaz videoclipul celor de la Big Tymers,la piesa \"Numba one stunna\", dar in afara de mashini shi de lantzurile de la gatul negrilor se poate face shi la noi!! nu banii sunt problema!!!

MaTzA 10-02-06 15:18

Re:

Quote:

Ce sa mai videoclipul este bestial este marca Bug Mafia ,si asa o a fost o sa fie cei care sunt fani parazitii sau....etc o sa critice pe ceilalti 8)

normal ai dreptate marca Bug Mafia adik mediocru nu bestial vrei sa vezi un videoclip bestial,unic shi in premiera in romania ,uite-te la \"in focuri\" sa vedem dk pot cei de la mafia sa scoata ceva macar pe jumatate...sau sa vb de ceva mai recent...videoclipul praf care i-au facut praf pe altii...shi dk mai vrei ceva pe 15 o sa fie concert la sala polivalenta \"Killa Beez\" shi citez \"CEL LAI MARE CONCERT DE RAP DIN ROMANIA\" or sa vina o gramada de rapperi, sa vedem dk mafia poate sa faca cv de genul.Shi dupa aceea mai postezi.. pana atunci :writers_b

GolfuletzS 10-02-06 16:15

haha.... ce ma bucur ca multa lume... e \"impotriva\" lor :) cam dur spus... ma rog.... uitati`va si la videoclipu pune`i la pamant.... e facut cu bani putini... dupa problema lui sisu da tot a iesit mai misto decat ... a lu mafia....

ps: dupa cum spune tataee in melodie.... \" ca vrea o tona de euro.. si ca nu se imprumuta si nu se umileste \" exact asta ati facut ... cand ati luat 15000 de dolari de la Sisu si puya....
ps2: mai zici ca esti actioanr la Sc strazile... si ca iti ajuti aproapele .... asa sti sa ajuti tu aproapele.... inseamna ca nu sti bine lb romana cauta in DEX si vezi ce inseamna a ajuta \" baietii de cartier\" ce sunteti !

orlando 10-02-06 18:29

hahaha nu imi vine decat sa rad...hai frate faza cu 15000 de dolari sau ce drq erau aia...e ca si un drept de autor...si plus cu scandalu ala au mai facut si ei un pic de reclama...ca regel manelelor si sa nu negati ca nu e asa... :wink:
daca vreti rap adevarat ascultati frate orice altceva decat Sisu si Puya,BUG astea sunt produse comerciale :wink:

GolfuletzS 10-02-06 19:42

cum zici tu ......
mai intereseaza`te de sisu si puia ... si pe ruma vorbim ;)

bafta
nu mai comentati daca nu stiti nimic !

Gratzian 10-02-06 22:29

hello, nu era un topic de critica muzicala, ce aveti?

GolfuletzS 11-02-06 08:02

sry gratian...daca vrei muta topicu la tot ce nu paote fii incadrat....

Cosmin255 14-02-06 14:29

Poate nu a acceptat proprietarul sa ii fie filmat interiorul masinii.Al cui este ? Al dlui Niculae?

bogdan C.E.T. 05-06-06 15:40

Re: B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06

ar fii belea daca s'ar face videoclip la 40km/h

dexter_20 08-06-06 23:11

Re: B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
ar fii belea daca s'ar face videoclip la 40km/h

Asta da! Un vis de-al meu ar deveni realitate + un clip la melodia "Hai cu mine" care o consider cea mai reusita melodie a lor.Deci nu imi vine sa cred k in cluburi inca se mai asculta si gagicile se mai rup pe melodia asta.

All times are GMT +2. The time now is 02:34.

- Copyright 2026 4Tuning