![]() |
Re:
Quote:
Nu`mi spune k Mafia n`au bani sa fak un videoclip in care se vorbeshte despre LCD`uri shi nu sunt in stare sa puna o camera pe unul din cele 7 monitoare care erau in Cayenne!!!De bani nu e problema!!! yo am criticat videoclipul, pentru k shtiu k se putea mai bine!! nush dak ai vaz videoclipul celor de la Big Tymers,la piesa \"Numba one stunna\", dar in afara de mashini shi de lantzurile de la gatul negrilor se poate face shi la noi!! nu banii sunt problema!!! |
Re:
Quote:
|
haha.... ce ma bucur ca multa lume... e \"impotriva\" lor :) cam dur spus... ma rog.... uitati`va si la videoclipu pune`i la pamant.... e facut cu bani putini... dupa problema lui sisu da tot a iesit mai misto decat ... a lu mafia....
ps: dupa cum spune tataee in melodie.... \" ca vrea o tona de euro.. si ca nu se imprumuta si nu se umileste \" exact asta ati facut ... cand ati luat 15000 de dolari de la Sisu si puya.... ps2: mai zici ca esti actioanr la Sc strazile... si ca iti ajuti aproapele .... asa sti sa ajuti tu aproapele.... inseamna ca nu sti bine lb romana cauta in DEX si vezi ce inseamna a ajuta \" baietii de cartier\" ce sunteti ! |
hahaha nu imi vine decat sa rad...hai frate faza cu 15000 de dolari sau ce drq erau aia...e ca si un drept de autor...si plus cu scandalu ala au mai facut si ei un pic de reclama...ca regel manelelor si sa nu negati ca nu e asa... :wink:
daca vreti rap adevarat ascultati frate orice altceva decat Sisu si Puya,BUG astea sunt produse comerciale :wink: |
cum zici tu ......
mai intereseaza`te de sisu si puia ... si pe ruma vorbim ;) bafta nu mai comentati daca nu stiti nimic ! |
hello, nu era un topic de critica muzicala, ce aveti?
|
sry gratian...daca vrei muta topicu la tot ce nu paote fii incadrat....
|
Poate nu a acceptat proprietarul sa ii fie filmat interiorul masinii.Al cui este ? Al dlui Niculae?
|
Re: B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06
ar fii belea daca s'ar face videoclip la 40km/h
|
Re: B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning