![]() |
Re: Machete in lucru - graffik4life
Ti-a iesit super :D...asteptam sa o vedem terminata:X...bafta;)
|
Multumesc tuturor de pareri.. in acest moment "broasca" se afla la uscat.. maine dimineata cel mai probabil voi pune poze cu caroseria gata..
|
5 Attachment(s)
in sfarsit.. caroseria e gata...:rolleyes2:rolleyes2
|
chiar seamana perfec bravo mannn!!!!!!!!!!
|
In zonele de delimitare nu a iesit bine, dar in rest e ok. Felicitari.
|
da, din pacate vad multa vopsea nagra care e unde nu trebuie. cred ca nu ai facut bine "impachetarea" cu hartie/ziare, sau ce folosesti tu, cand ai acoperit zona galbena care trebuia sa raman galbena ... ar fi iesit perfect ... asa, eu zic ca e doar ok. si app, vezi ca eleronu de luneta, e stramb, sau eu asa il vad. uite-te la fix prima poza din ultimu post, sus, poti sa faci comparatie cu plafonu ...
|
mda.. mai am de invatat treaba cu vopsitu' in doua culori.. am observat si eu ca la impachetare nu am fost prea atent.. si pe praguri s-a luat vopseaua putin cand am luat ziarul dar am retusat pe cat de mult posibil.. cat despre eleron nu e fixat inca.. a fost scos pt slefuire , grunduire si vopsire si acum trebuie "lipit" la loc dar na.. per total a iesit cat de cat ok.. acum am mult de lucru la interior.. si o sa vad de unde fac rost de niste jante..
|
1 Attachment(s)
nu eleronu ala pus de tine. ci cel de sus, de la luneta, de e negru. ala e putin stramb. ala incercuit in poza ;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Update mercedes 300sl 1/24 bburago
- Scaune material textil ( pana acum am terminat unul dar nici acela nu e finisat) - Remochetat interior + portbagaj - Mici modificari motor - Volan crem(roz?:???:) - argintiu -> nefinisat Poze... |
Foarte frumoasa tapiteria!
|
mersi dark side.. in poza nici macar nu e finisat.. adaug poze mai tarziu cu masina terminata;D
|
Dupa ce am vizualizat mai bine pozele te sfatuiesc sa pui si scaunul din dreapta. Arata mult mai bine asa. Si 2... volanul ramane roz ?
|
6 Attachment(s)
Quote:
Iata si pozele promise cu retusurile finale: motor, mocheta, tapiteria, etc.:rolleyes2 Pareri? |
Foarte frumos!
Insa fa ceva cu sigla Merc de pe bot. E cam "decolorata". :-? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning