Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - graffik4life (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/116552-machete-lucru-graffik4life.html)

2fast4u_DK 24-06-09 21:11

Re: Machete in lucru - graffik4life

Ti-a iesit super :D...asteptam sa o vedem terminata:X...bafta;)

graffik4life 24-06-09 21:45

Multumesc tuturor de pareri.. in acest moment "broasca" se afla la uscat.. maine dimineata cel mai probabil voi pune poze cu caroseria gata..

graffik4life 25-06-09 11:04

5 Attachment(s)
in sfarsit.. caroseria e gata...:rolleyes2:rolleyes2

a!3x 25-06-09 11:27

chiar seamana perfec bravo mannn!!!!!!!!!!

bmwh548 25-06-09 12:27

In zonele de delimitare nu a iesit bine, dar in rest e ok. Felicitari.

dem_fuzl 26-06-09 10:05

da, din pacate vad multa vopsea nagra care e unde nu trebuie. cred ca nu ai facut bine "impachetarea" cu hartie/ziare, sau ce folosesti tu, cand ai acoperit zona galbena care trebuia sa raman galbena ... ar fi iesit perfect ... asa, eu zic ca e doar ok. si app, vezi ca eleronu de luneta, e stramb, sau eu asa il vad. uite-te la fix prima poza din ultimu post, sus, poti sa faci comparatie cu plafonu ...

graffik4life 26-06-09 11:14

mda.. mai am de invatat treaba cu vopsitu' in doua culori.. am observat si eu ca la impachetare nu am fost prea atent.. si pe praguri s-a luat vopseaua putin cand am luat ziarul dar am retusat pe cat de mult posibil.. cat despre eleron nu e fixat inca.. a fost scos pt slefuire , grunduire si vopsire si acum trebuie "lipit" la loc dar na.. per total a iesit cat de cat ok.. acum am mult de lucru la interior.. si o sa vad de unde fac rost de niste jante..

dem_fuzl 27-06-09 15:31

1 Attachment(s)
nu eleronu ala pus de tine. ci cel de sus, de la luneta, de e negru. ala e putin stramb. ala incercuit in poza ;)

graffik4life 27-06-09 17:29

Quote:

Originally Posted by dem_fuzl (Post 2442127)
nu eleronu ala pus de tine. ci cel de sus, de la luneta, de e negru. ala e putin stramb. ala incercuit in poza ;)

aaaa.. asa am cumparat macheta..:rolleyes2

graffik4life 23-07-09 19:52

5 Attachment(s)
Update mercedes 300sl 1/24 bburago
- Scaune material textil ( pana acum am terminat unul dar nici acela nu e finisat)
- Remochetat interior + portbagaj
- Mici modificari motor
- Volan crem(roz?:???:) - argintiu -> nefinisat

Poze...

Dark Side 26-07-09 14:34

Foarte frumoasa tapiteria!

graffik4life 26-07-09 15:33

mersi dark side.. in poza nici macar nu e finisat.. adaug poze mai tarziu cu masina terminata;D

Dark Side 26-07-09 21:19

Dupa ce am vizualizat mai bine pozele te sfatuiesc sa pui si scaunul din dreapta. Arata mult mai bine asa. Si 2... volanul ramane roz ?

graffik4life 26-07-09 22:25

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2514435)
Dupa ce am vizualizat mai bine pozele te sfatuiesc sa pui si scaunul din dreapta. Arata mult mai bine asa. Si 2... volanul ramane roz ?

Stiu ca pare cam ciudat volanul roz..dar inca nu am gasit spray de culoare ce sa arata bine cu tapiteria scaunelor..sa dea detenta de oldschool..asa ca da.. momentan ramane roz cu argintiu:rolleyes2
Iata si pozele promise cu retusurile finale: motor, mocheta, tapiteria, etc.:rolleyes2
Pareri?

Dark Side 26-07-09 22:47

Foarte frumos!
Insa fa ceva cu sigla Merc de pe bot. E cam "decolorata". :-?

All times are GMT +2. The time now is 07:42.

- Copyright 2026 4Tuning