![]() |
Re: BMW E36 coupe 325i vs. Opel Kadett LET (dany_let)
Quote:
|
cumva cu masina lu` robotu luciane?:)) sau a lu dragos:))
|
Quote:
|
pai vino cu ce vrei...nu-mi pasa!
eu vin cu un subaru!!! |
S-a ajuns de la pisica 2.5 vs kadett let, la evo vs. subaru....
On Topic: as vrea sa incerc si eu cu pisica, leon fr 2.0 tdi 170+soft |
Quote:
|
Quote:
|
zici ca e OTV aici ....:)) mai vine unu , mai zice ceva...aberam...uite acum sa fie si mai funny...
eu vin cu motoru :)) =)) eu zic sa stabilim aici o data si o ora si ne vedem acolo...o punem de o ilegala...vine fiecare cu ce vrea...si vedem cine cu cine se da! va las id-ul meu intram pe mess , facem o conferinta si vb acolo!! dany_let23 |
Quote:
Mare dreptate la faza cu OTV-ul ! Pai daca s-a ajuns sa se faca curse cu masini imprumutate .... :)) O sa ajunga lumea sa isi faca o masina si sa o vanda in sistem time sharing :)) |
Ma nu a plecat de la mine ... omu a zis ca a facut phase 2 la EDS (presupun) si chiar nu mai avea rost sa se dea cu un 2.5 24v aspirat .... deaia i-am zis sa incerce cu un turbo ... stiu cum misca c20let`ul ... in fine ... mie imi e mai greu sa vin de la Craiova pana la Buc pt o intalnire spontana (as ajunge si greu ... consum mare ... lipsa ITP ... etc ) dar sper sa se faca o legala pe la Bucuresti curand si sa avem ocazia atuncea sa ne dam .... bafta cu masinile pana atuncea ...
|
Quote:
legala la bucuresti ...o sa se faca cand o sa ma bata pe mine un 2,5 24 valve...(aspirat) atunci....asa ca baieti ...cum nu o sa ma bata niciodata...la fel o sa fie si legala aia la bucuresti. cocluzie : calimero , prietene care te plictisesti....cand o sa vii la legale la bucuresti sa stii ca m-a batut un 2.5 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
io am acceptat provocarea de la tine si ti-am zis ca ma dau cu tine ma anunti...la pitesti nu am apucat sa ma dau....ca de altfel nici tu asa ca nu am putut sa o dam acolo...deci daca vrei oricand stau la dispozitia ta...cat mai am masina...si nu o dau
|
vr6-le il bateam fara soft....si un vr6 care tragea f bine , golf-ul 3 cu WAT la numar.....daca vrea baiatu cu 2.5 poate sa se dea cu VR6-LE ASTA....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning