Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Posibile modificări ale Codului Rutier: (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/116315-posibile-modificari-codului-rutier.html)

zorro6299 31-03-09 11:10

Re: Posibile modificări ale Codului Rutier:

Quote:

Originally Posted by Doctoru' (Post 2191097)
Buna. Sunt total de acord cu conducerea pe timp de noapte, cu allexutzzu k sunt prea multe ,,piese" la volan, dar nu-i vad rostul la poligon. In viata nu conduci in poligon ci pe strada.

Nu vreau sa sune, personal..dar e ca si cum ai spune ca...in domeniul medical..nu vad nici eu rostul de a face practica operatii de ex pe manechine...de ce nu faci direct pe subiecti umani ????? cam asa esti si tu cu poligonul....pt ca pe strada la momentul actual e prea " full' de masini,nu mai e ca alta data cand erau 3 sau 5 masinute si era loc suficient si pt incepatori, acum lumea s-a schimbat "tata' sunt 10 masini pentru un loc de parcare, daca ma intelegi ce vreau sa spun, si conteaza sa termini scoala destul de invatat, dar in fine,,,sper ca " Doctoru" sa nu vina de la " doctori" ca sincer n-as vrea sa ajunga cineva pe mana ta...sa faci tu practica direct pe " strada" daca ma intelegi :-P:-P:-P
"- dacă reînnoirea permisului se face înainte de termenul de expirare, nu mai este necesară fişa medicală;" --- partea asta i adevarata....eu mi am schimbat permisul cu 5 zile inainte sa mi ex...nu am mai facut vizita medicala :twisted: ( desi poate trebuia :-P ) asta e...am scapat de ex psihologic pe care nu l mat treceam :-P:-P:-P

In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere !!!!

bogdyMND 31-03-09 23:07

Intrebarile alea de "mecanica" sunt absolut necesare. CUM sa conduci o masina dc nu sti cum functioneaza si ce probleme pot aparea? Poligonul la fel. Cum sa-i dai drumu unui specimen pe sosele cand el nu stapaneste bine plecarea de pe loc?(cel putin) Conducerea pe timp de noapte e deja prea mult. Ar ocupa prea mult timp sa dai toate probele (sala, poligon, conducere ziua, noaptea; pp ca nu conduci in oras, sau afara doar noaptea). Ar fi prea complicat cu programarile si organizarea. Si asa e complicat.

Victor Lazea 01-04-09 17:47

Quote:

Originally Posted by Sp333d (Post 2197795)
Bine ca l-am luat :peace::peace: saptamana trecuta, ptr k nu aveam chef sa dau si poligon ptr categoria B, oricum totul este o mare..."salata" nu intelegi nimic ! :peace:

Stai linistit ca oricum pina se bagau alea apucai deja sa faci si copii :)

Victor Lazea 01-04-09 17:48

Quote:

Originally Posted by bogdyMND (Post 2201089)
Intrebarile alea de "mecanica" sunt absolut necesare. CUM sa conduci o masina dc nu sti cum functioneaza si ce probleme pot aparea? Poligonul la fel. Cum sa-i dai drumu unui specimen pe sosele cand el nu stapaneste bine plecarea de pe loc?(cel putin) Conducerea pe timp de noapte e deja prea mult. Ar ocupa prea mult timp sa dai toate probele (sala, poligon, conducere ziua, noaptea; pp ca nu conduci in oras, sau afara doar noaptea). Ar fi prea complicat cu programarile si organizarea. Si asa e complicat.

Ai dreptate dar vezi tu la notiunile de macanica se baga foarte multa materie de pe vremea lu Ceasca...si cui plm ii mai foloseste sa stie ca o bujie incandescenta se curata cu motorina sau alte faze de gen

sergiuhusca 01-04-09 17:53

Sa scoata punctele alea idioate!De le ei pentru parcare , pentru centura ... pentru ... labarisme...

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning