![]() |
Si daca stam sa ne gandim, este prima acceleratie din Bucuresti pe acest an. Asa ca va veni ceva lume si mai ales nu cred sa fie mare gaura in buget, o data la 5 luni sa dai 500.000 pt participare.
Acum, daca organizarea va fi la fel, vom avea motive de repros. Nu de alta, dar ne asteptam la acesti bani sa fie ceva mai frumos decat pana acum, nu ??? |
nu-i chiar la cinci luni ;) etape sunt in fiecare luna :D dar ce comentez eu care nu particip nici ca spectator.. bafta.. si totzi care participatzi sa va distratzi la maxim :) asta conteaza cel mai mult..
|
Mai, sa-mi dau si eu cu parerea:
Taxa de participare trebuia sa se mareasca NUMAI atunci cand se rezolvau problemele organizatorice. Nu se cer bani mai multi de la oameni in speranta ca POATE va fi mai bine. Trebuie ceva CERT aici... Spunea cineva k nu te-apuci de curse si tuning daca nu ai bani de benzina...Crezi tu: pt pompa de benzina noua m-am imprumutat si am \"furat\". Toale din banii mei nu mi-am mai luat de vreo 5 ani. Toti banii mei intra-n masina. Si da, ai dreptate - nu sunt un racer adevarat. Dar in timpul unei curse ma simt in largul meu. Chiar daca, 3 zile inainte nu misc masina de pe loc pt k n-am bani de benzina. p.s. nu ma luati PREA in serios...e tarziu... |
Parerea mea este ca 500.000 e cam mult . 50.000 pentru spectatori e OK.
DAR daca iese ca la Saturn o sa se duka drek totu pentru ca nu o sa se justifice nimic. Adica nu dau bani se opreste cursa, dau bani iar e ca un kaka. Yo zic sa vedem ce se intampla cu bani mai multi (poate baietii au pregatit ceva frumos) si sa nu aruncam cu noroi inainte si daca iese tot asa naspa atunci mai vb. Ar mai fi ceva. Daca in 4-5 curse cu bani stransi asa s-ar face vro 4-5 sute de milioane (zic si eu) si se gaseste un kilometru de loc gol sa-l asfaltam(sa fie doar pt racing) iar ar fi OK. Imi cer scuze daca nu-s prea coerent dar e cam galagie peaici si nu ma pot concentra. Repet asta este parerea mea. Bafta all si sigur dau 50k sa vin sa ma uit. (nu de alta dar ca sa ma dau mai tre sa umblu la machineta) Pup yu! |
inseamna ca acel \"cineva\" are skyline si banii ii vin prin pojta..... :) da-i in colo ma... bagi toti ratatii in seama....
|
....poate vor fi conditiile mai bune ... vedem dupa cursa :) oricum 500 000 ...no comment !
|
Sincer 500.000 mi se pare cam mult dar sper ca la indemanare sa fie mai ieftin.
RESPECT |
Pt TYE si viperu: .....deci am avut dreptate si NU sunt nebun! 90% din cei care au postat aici sunt de aceeasi parere cu mine, ca 500000 sunt cam multi bani pt participare. Le multumesc pe aceasta cale, si, ca sa nu fiu carcotas, ii invit sa vedem daca intr-adevar pt sumele cerute la cursa vom vedea altceva decat pana cum. Optimism am , insa e nevoie de mai mult.
Lui SHA ii multumesc in special ca a inteles perfect punctul meu de vedere, si-l astept sa ne dam intr-o zi cu cer senin. POate la liber la Baneasa. Bafta tuturor! PS: Nu mai am nici o parere... le-am epuizat pe toate... |
offtopic ..... EvLSant0S nujtiu de unde si pana unde itzi permitzi sa am cataloghezi pe mine ratat ( eu eram acel cineva despre care se vb. mai sus) ce am spos era o parere si altzi mau contrazis prin vorbe foarte frumos .... vezi hondarul park dar pt. catalogarea ta dai dovada de multa infantilitate vezitzi de treaba ta mai bine. nu am nici skyline si nici bani venitzi prin pojta dar am pareri .... oricum am intzeles pe forum k ai cat ? 15 ani park .... se intzelece
|
Si eu sunt de parere ca 50ooo pt spectatori e ok dar taxa de participare... acum stau pe ganduri si ma intreb ce masini vor participa. Oare pt cei 50ooo dati am ce vedea?( nu de alta dar nici noi nu vom participa) :roll:
|
Eeeeeeeeee, o consuma mult Golful vostru dar chiar asa, sa stati voi in 100.000 ??? Nu prea cred... Ca ne vedem noi intre noi si tot fac banii astia... :wink:
|
Quote:
|
da steph imi cer miliarde de scuze daca te-am jignit siu da-mi voie sa te invit la spring time pe 27 mai la ora 20:00 sa ma revansez cu un suc :P bine ? daca e vb acolo live :) k?
|
???
Shi mie mi se pare o suma destul de maricica... dar...dak tot platim atat...makar sa fie shi organizarea pe masura !
Respekt Ionutz.4tuning |
:) asa Santos arata ca ejti baiat de treaba.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning