![]() |
Nu-s prietenul lui vali ... ne-am despartit acum mai mult timp :lol:
Baieti eu zic sa-i faceti o surpriza lui cristi si sa furati pt el 2 stergatoare de 407 si sa i le dam cadou sambata. :shock: :shock: :D Numai bine ... am si eu prietena de venit la intalniri. Apropo ... propun sa gasim niste asiatice .. cate 1 sau 2 pt fiecare, care sa fie prietenele noastre la intalniri, ce spuneti ??.... am auzit ca merg mana-n mana cu tuningul. :chick: :flower: :pelvic_th :ciggy: (asta-i cu asiaticele) :chick: :nosebleed (asta-i dupa ce afla prietena gandurile mele) |
misu, asiaticele se asorteaza doar la anumite masini :lol: e ca la tuning, trebuie sa ai grija, altfel o dai in kitsch :twisted: :twisted:
pe tema asta o sa-mi iau si eu :boxing: de la prietena hehe. |
13.eugen
shi bah yo deja am o asiatica..o cheama MAZDAlina :lol: dar nu v-o dau pe nimic din lume :D |
vin si eu!! tot cu prietena!!!
|
Re:
Quote:
|
Ehe... vrei tu vrei, dar cam greu de gasit prin Romania :D
|
stiu ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:lol: |
cauta bine prin bucuresti si ai sa gasesti ceva sau prin vestul tarii
|
stick to the topic pls...
ce pretentii pot avea de la new commers daca voi nu va conformati regulilor baieti? :? |
Okey, scuze shefu' 8)
|
Re:
Quote:
asiaticile la japoneze, honda toyota etc etc. si la audi si la mertzane si bmweuri niste nemtzoiace blonde, adevarate. vara facem un party numai cu fete???? si sa ne spele masinile, in bikini, cu spuma alea alea, bureti. e buna ideea? |
Da da... chiar foarte buna :peace:[/i]
|
Aaaa and3i ce contrast misto e o negreasa pe masina ta :) grii! :D sa nu tio murdareasca acuma...!
|
O sa o pun pe capota de carbon care o sa o am :lol: :lol: :lol: ca sa se potriveasca....
|
prima negresa este a mea ... voi va descurcati cu celelalte ,,,, :D
eu am venit primul cu ideea. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning