![]() |
Re: Evo IX (Insomnia)
Poate ne impartasiti si noua din cursele pe care le-a sustinut si rezultatul lor.
Fiind un topic de provocari probabil nu vor lipsi cei care vor sa-si incerce puterile cu galbena. |
Ieri la Tulcea, am auzit intamplator ca te-ai dat cu Catalin cu RS6 si ca te-a luat.
E adevarat, ca din cate stiu eu el are doar soft de la MTM ? |
si evacuare
|
Din cate stiu eu Ducu e un pic plecat. :) Cu siguranta este vorba despre alt Evo...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Doar ca auzisem o discutie despre el cu RS6 si am inteles ca RS6 era in fata. Eram doar curios fata de nivelul masinii de la Koe 2008. |
masina abia a iesit pe strada iar proprietarul din cate stiu eu e plecat din tara .. asa ca .... vorbe
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, in aceeasi ordine de idei, acel RS6, care are doar soft si evacuare... are in jur de "doar" 700cp +. O nimica toata, nu?! Plus ca Ducu, din cate stiu, are masina setata ceva mai jos momentan... Altceva... s-a mai ingrasat. :D |
rs6 a luat bataie de la un porsche 911 turbo (997) la tulcea ..de n ori ... adica era clar ca il bate nu a fost doar o greseala 1data.
|
Acel 997 nu as baga mana in foc ca era stock .
|
Pai nici sa nu bagi, ca nu era :))
|
E cam mult spus ca am fost batut de N ori , au fost 2 curse ;) ...
Ca sa fiu pe subiect , o sa spun doar ca a existat o intalnire intre mine si Ducu ... dar ca intre amici ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning