![]() |
Quote:
A venit pe la balurile liceurilor sa cante, iar organizatorii, stiind ca baiatu' e \"in voga\" l-au luat mai mult cu japca. Sa fi vazut injuraturi si huiduieli ce si-a luat omu'... Bleah, n-as mai fi iesit din casa toata viata! |
nu shtiu de ce vi se pare versat? mie mi s epare de ***, bine a zis gabi, e o gasca...
|
cine a zis ca e versat :?:
|
Re: LOL
Quote:
mi-=aduc aminte si eu de videoclipu asta(esti fata care-mi place masina mea te-atrage), aparuse cand am fost in Ro acum 2 ani, m-am minunat la asa o dobitocenie de melodie......tare faza cu 'cimitiru de masini\" chiar ca asa e.... |
Gabi, nu-s de acord cu tine pt. k 3SE rulez!!!
De cand au aparut, tot ce scot e o mini-revolutie in muzica d p la noi. Fiecare melodie e altceva. Uite la asta noua!! (super-marfa!) Mi s-a facut pielea de gaina cand a inceput corul ala. Apropos, o are cineva pls :?: |
SHA: mie nu-mi place. Fiecare cu parerea lui. No offence!
|
Re: LOL
Quote:
|
Fratzilor ... am vazut azi culmea prostiei ...
Daca butonatzi telecomanda tv-ului ... opriti-va pe Mtv sau Atomic ( ca il baga pe amandoua ) sa vedetzi noul videoclip la formatiei Sexxy \"In Gura\" ... Eu unul m-am terminat de ras ... cat de patetic este videoclipul si cum copiaza prostii de realizatori ai acestor videoclipuri de *** pe cei de afara .. Probabil fetele \"Sexxy in Gura\" se cred o Christina Aquilera si Lil'kim ... iar handicapatul ala care coboara la sf. din BMW nu cred ac e mai fitzos decat ele .. Sa fim seriosi ... HA HA HA ! :lol: :lol: :lol: |
:lol:
Din FIZZ s-a facut BîZZ :x si restu' videoclipului e penal. Btw: Sarmalele Reci - Mona :x ( nu-mi place melodia ). Au un ursuletz ( B-03-URS, parca ) si o Mazda MX5 ( parca ). Ursul e kiar frumos. |
No shit...
Cine are \"Baietii buni\", ultimul album al lu' Mafia, sa asculte melodia \"10 km\", a 18 melodie de pe album... |
Hehe, deja s-a invechit :wink: . A postat-o Marian acum 1 saptamana. Dar tot marfa e. Toata lumea care-a auzit-o a spus asta...
p.s. Sunt cateva formatii romanesti consacrate care si al al 2o-lea album tot o sa aduca ceva nou si la moda si tare si marfa... |
SHA: nu stiam ... Eu am ascultat melodia acum 2 zile, ca la sala nu am avut tot albumul. Abia cand l-am luat acasa am descoperit-o.
PS: poate ne vedem in ianuarie :D |
Urban All Stars :)
|
3 sud est...au sound de acum 10 ani la muzica din afara....sa fim seriosi....chestia curioasa e ca s-au tinut impreuna si mai rezista prin topuri...in afara de asta nu vad de ce ar fi tari...
|
adrian isi ia suturi de la baietii de cartier pe la mine pe aici..:)...ihihii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning