Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Masina in videoclipul romanesc! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/116-masina-videoclipul-romanesc.html)

Gabi 04-12-03 18:59

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
:) se vede si dupa fata lui ca e o gasca

:lol:
A venit pe la balurile liceurilor sa cante, iar organizatorii, stiind ca baiatu' e \"in voga\" l-au luat mai mult cu japca. Sa fi vazut injuraturi si huiduieli ce si-a luat omu'... Bleah, n-as mai fi iesit din casa toata viata!

tekno 04-12-03 19:17

nu shtiu de ce vi se pare versat? mie mi s epare de ***, bine a zis gabi, e o gasca...

ESPinoza 04-12-03 19:32

cine a zis ca e versat :?:

pimp_lex 04-12-03 20:00

Re: LOL

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Ce sa va mai zic despre masina din Videoclipul celor de la NoN Stop de pe timpul lui Louis De Funes - Era un renault ..si melodia suna ceva de genul \" Esti fata care-mi place .... masina mea te-atrage\" ... Unde te atrage? la cimitirul de masini ?
Ha ha ha ...
Si ca sa ne spargem in bashini hai sa facem un videoclip cu un Ferrari 360 Modena ( Ex: trupa refflex ... Habar nu am de unde sunt) care sta pe loc si in spate este un panou de cinema ca sa dea impresia ca masina merge ...
He he he ...
Alte faze de KKo mai stitzi ?
:lol: :D :lol:

HAHAHAHAHA

mi-=aduc aminte si eu de videoclipu asta(esti fata care-mi place masina mea te-atrage), aparuse cand am fost in Ro acum 2 ani, m-am minunat la asa o dobitocenie de melodie......tare faza cu 'cimitiru de masini\" chiar ca asa e....

b99sha 05-12-03 04:41

Gabi, nu-s de acord cu tine pt. k 3SE rulez!!!
De cand au aparut, tot ce scot e o mini-revolutie in muzica d p la noi. Fiecare melodie e altceva. Uite la asta noua!! (super-marfa!) Mi s-a facut pielea de gaina cand a inceput corul ala.
Apropos, o are cineva pls :?:

Gabi 05-12-03 10:16

SHA: mie nu-mi place. Fiecare cu parerea lui. No offence!

Morro 05-12-03 13:33

Re: LOL

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Ce sa va mai zic despre masina din Videoclipul celor de la NoN Stop de pe timpul lui Louis De Funes - Era un renault ..si melodia suna ceva de genul \" Esti fata care-mi place .... masina mea te-atrage\" ... Unde te atrage? la cimitirul de masini ?

:roll: umm cred ca masina este chiar celebrul Citroen dupa care s-a facut C3...

X-Ray-Eyes 13-12-03 13:22

Fratzilor ... am vazut azi culmea prostiei ...
Daca butonatzi telecomanda tv-ului ... opriti-va pe Mtv sau Atomic ( ca il baga pe amandoua ) sa vedetzi noul videoclip la formatiei Sexxy \"In Gura\" ...
Eu unul m-am terminat de ras ... cat de patetic este videoclipul si cum copiaza prostii de realizatori ai acestor videoclipuri de *** pe cei de afara ..
Probabil fetele \"Sexxy in Gura\" se cred o Christina Aquilera si Lil'kim ... iar handicapatul ala care coboara la sf. din BMW nu cred ac e mai fitzos decat ele ..
Sa fim seriosi ...
HA HA HA !
:lol: :lol: :lol:

Gabi 13-12-03 19:46

:lol:
Din FIZZ s-a facut BîZZ :x si restu' videoclipului e penal.

Btw: Sarmalele Reci - Mona :x ( nu-mi place melodia ). Au un ursuletz ( B-03-URS, parca ) si o Mazda MX5 ( parca ). Ursul e kiar frumos.

Gabi 19-12-03 17:15

No shit...
Cine are \"Baietii buni\", ultimul album al lu' Mafia, sa asculte melodia \"10 km\", a 18 melodie de pe album...

b99sha 20-12-03 09:30

Hehe, deja s-a invechit :wink: . A postat-o Marian acum 1 saptamana. Dar tot marfa e. Toata lumea care-a auzit-o a spus asta...

p.s. Sunt cateva formatii romanesti consacrate care si al al 2o-lea album tot o sa aduca ceva nou si la moda si tare si marfa...

Gabi 20-12-03 13:38

SHA: nu stiam ... Eu am ascultat melodia acum 2 zile, ca la sala nu am avut tot albumul. Abia cand l-am luat acasa am descoperit-o.

PS: poate ne vedem in ianuarie :D

Gabi 13-02-04 20:22

Urban All Stars :)

xbogdanel 14-02-04 20:35

3 sud est...au sound de acum 10 ani la muzica din afara....sa fim seriosi....chestia curioasa e ca s-au tinut impreuna si mai rezista prin topuri...in afara de asta nu vad de ce ar fi tari...

xbogdanel 14-02-04 20:36

adrian isi ia suturi de la baietii de cartier pe la mine pe aici..:)...ihihii...

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning