Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Stretched Tires/Pneuri intinse - dezbateri (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/115995-stretched-tires-pneuri-intinse-dezbateri.html)

JohnnieB 31-03-09 10:43

Re: Stretched Tires/Pneuri intinse - dezbateri

eu am greata de astia de la RAR :)) ... nu prea imi vine sa ma duc la ei sa'mi faca alta carte...trebuie cate o spaguta in stang si'n dreapta

Spark 31-03-09 16:17

nu mai usor va schimbati talonul cu unul nou (pe motiv ca l-ati pierdut sau s-a deteriorrat [bagat in masina de spalat] sau gasiti voi), ca nu mai e trecuta dimensiunea la cauciuc.
dar din cate stiu cand mergi sa iti faci itp-ul trebuie sa ai cauciucurile care is trecute in carte, deci 1 data la 2 ani. in rest nu prea ai treaba

si personal nu prea imi plac cauciucurile streched. mai bine sa ai cat mai mult cauciuc pe sosea, dar asta`s doar eu

RIcKO 31-03-09 19:30

si daca te opresc cei de la ARR? ce faci ...? te-ai ales fara talon

Spark 31-03-09 20:25

terimna odata cu arr-u .... rar-u .... poate ca da ... poate ca nu, depinde de cat de vizibil e fata de fabrica. si daca vor sa til ia ...tot iti gasesc ei ceva ;)

JohnnieB 31-03-09 20:35

asa e...iti gasesc ei ceva ca sa ti'l ia...si faza cu uitatu talonului in masina de spalat de chiar buna :-)

RIcKO 31-03-09 21:12

bine frate...cum zici tu ...iti zic ce e in cluj....arr se plimba pe turda cluj ca pe autostrada :D te iau aia din mers

JohnnieB 01-04-09 07:32

la fel e si la suceava...se plimba cu duba intre suceava si roman, de asta am si intrebat prima data ce faci cu ARR'u

SUPAPA_Jr 01-04-09 09:14

ARR n-are nici o treaba cu voi
aia va iau daca mergeti cu masina supra incarcata :)) ei de obicei se uita dupa camioane sa le taxeze ca aia merg de obicei cu tonaje mari...
in schimb problema e RAR-ul mobil...acele caddy albe pe care scrie RAR.

claude307 01-04-09 09:20

1 Attachment(s)
215.40.16 borbet t 9j...2 ani...no problem

RIcKO 01-04-09 09:41

da...scuze greseala mea ..am incurcat eu putin oalele....cu arr si rar.intradevar cei cu caddyurile alb cu albastru te iau..cu omologarile pt piese.....imi cer scuze inca o data...

P.S. am reusit sa iau jantele alea azev 9jx16....abioa astept sa le montez :D...aveti vreo sugestie la marimea gumelor?

SUPAPA_Jr 01-04-09 11:33

pai, felicitari in primul rand...9j...probabil 205/215...sa-ti zica cineva care cunoaste bine situatia ... baiatul de mai sus a pus pe 10j 225 deci...cam asta ar trebui sa fie dimensiunea :) cu toate ca e cam exagerat de stretch :)
si nu trebuie sa-ti ceri scuze ca toata lumea greseste dar la un mom. dat e confuzia prea mare si multi care nu stiu diferenta intre arr si rar o sa fuga de doblo de la arr :D, tine-ne la curent cu jantele/cauciucurile...eventual si poze

Bogyciu 01-04-09 11:40

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2201784)
da...scuze greseala mea ..am incurcat eu putin oalele....cu arr si rar.intradevar cei cu caddyurile alb cu albastru te iau..cu omologarile pt piese.....imi cer scuze inca o data...

P.S. am reusit sa iau jantele alea azev 9jx16....abioa astept sa le montez :D...aveti vreo sugestie la marimea gumelor?

Ce dimensiuni ai standard pe masina? In talon, ce dimensiune ai trecuta la
cauciucuri?

LE: 215/35/16 cred ca ar fi dimensiunea optima pt tine...

RIcKO 01-04-09 13:35

chiar habar nu am ce dimensiuni au pentru ca masina inca nu are talon inca nu am inmatriculat-o si pe actele ce le am nu scrie nimic sau cel putin nu am vazut eu ca actele sunt in germana.....masina e in service pt ca a avut un mic mare accident....ma uit si o sa iti zic....

RIcKO 01-04-09 13:37

joi o primesc jantele.....si o sa pun si niste poze....problema e ca nu au capace la prezoane si........stiti se poate face ceva in privinta asta...?se gasesc ?sau se pot face home made?

Spark 01-04-09 14:30

daca ai cartea masinii ... si daca e in germana trebuie sa gasesti un 175/60/ r 14 .. sau ceva asemanator.
e imposibil sa nu. si in talonul nou oricum nu e trecut deci degeaba. eventual in cartea masinii sau de germania sau de romania daca ai fost deja la rar cu ea.

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning