![]() |
Re: Stretched Tires/Pneuri intinse - dezbateri
eu am greata de astia de la RAR :)) ... nu prea imi vine sa ma duc la ei sa'mi faca alta carte...trebuie cate o spaguta in stang si'n dreapta
|
nu mai usor va schimbati talonul cu unul nou (pe motiv ca l-ati pierdut sau s-a deteriorrat [bagat in masina de spalat] sau gasiti voi), ca nu mai e trecuta dimensiunea la cauciuc.
dar din cate stiu cand mergi sa iti faci itp-ul trebuie sa ai cauciucurile care is trecute in carte, deci 1 data la 2 ani. in rest nu prea ai treaba si personal nu prea imi plac cauciucurile streched. mai bine sa ai cat mai mult cauciuc pe sosea, dar asta`s doar eu |
si daca te opresc cei de la ARR? ce faci ...? te-ai ales fara talon
|
terimna odata cu arr-u .... rar-u .... poate ca da ... poate ca nu, depinde de cat de vizibil e fata de fabrica. si daca vor sa til ia ...tot iti gasesc ei ceva ;)
|
asa e...iti gasesc ei ceva ca sa ti'l ia...si faza cu uitatu talonului in masina de spalat de chiar buna :-)
|
bine frate...cum zici tu ...iti zic ce e in cluj....arr se plimba pe turda cluj ca pe autostrada :D te iau aia din mers
|
la fel e si la suceava...se plimba cu duba intre suceava si roman, de asta am si intrebat prima data ce faci cu ARR'u
|
ARR n-are nici o treaba cu voi
aia va iau daca mergeti cu masina supra incarcata :)) ei de obicei se uita dupa camioane sa le taxeze ca aia merg de obicei cu tonaje mari... in schimb problema e RAR-ul mobil...acele caddy albe pe care scrie RAR. |
1 Attachment(s)
215.40.16 borbet t 9j...2 ani...no problem
|
da...scuze greseala mea ..am incurcat eu putin oalele....cu arr si rar.intradevar cei cu caddyurile alb cu albastru te iau..cu omologarile pt piese.....imi cer scuze inca o data...
P.S. am reusit sa iau jantele alea azev 9jx16....abioa astept sa le montez :D...aveti vreo sugestie la marimea gumelor? |
pai, felicitari in primul rand...9j...probabil 205/215...sa-ti zica cineva care cunoaste bine situatia ... baiatul de mai sus a pus pe 10j 225 deci...cam asta ar trebui sa fie dimensiunea :) cu toate ca e cam exagerat de stretch :)
si nu trebuie sa-ti ceri scuze ca toata lumea greseste dar la un mom. dat e confuzia prea mare si multi care nu stiu diferenta intre arr si rar o sa fuga de doblo de la arr :D, tine-ne la curent cu jantele/cauciucurile...eventual si poze |
Quote:
cauciucuri? LE: 215/35/16 cred ca ar fi dimensiunea optima pt tine... |
chiar habar nu am ce dimensiuni au pentru ca masina inca nu are talon inca nu am inmatriculat-o si pe actele ce le am nu scrie nimic sau cel putin nu am vazut eu ca actele sunt in germana.....masina e in service pt ca a avut un mic mare accident....ma uit si o sa iti zic....
|
joi o primesc jantele.....si o sa pun si niste poze....problema e ca nu au capace la prezoane si........stiti se poate face ceva in privinta asta...?se gasesc ?sau se pot face home made?
|
daca ai cartea masinii ... si daca e in germana trebuie sa gasesti un 175/60/ r 14 .. sau ceva asemanator.
e imposibil sa nu. si in talonul nou oricum nu e trecut deci degeaba. eventual in cartea masinii sau de germania sau de romania daca ai fost deja la rar cu ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning