![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009!
bine spus XEL ... nu vrem sa ne trezim cu probleme de genul asta in in ultimul moment .. pt ca se investesc bani si timp in organizarea unui stand
|
de fete cine se ocupa ????? ca stiu eu pe cineva care vrea sa vina si arata bine adica ..tare?ms
|
Subscriu la cele spuse de COT si eu am o fata care ar dori sa vina...
|
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca se pleaca si se vine pe fiecare cum il taie capu... Standurile cred ca se vor organiza joi si luni gata...pleaca lumea acasa. Odata masinile aranjate fii sigur ca nu poti iesi...mai ales ca e lume, nu e loc etc... Ar fii foarte greu sa se poate face ceva pentru tine special pentru a pleca. |
Astept un raspuns si din partea unui oficial si daca e asa cum zici tu asta e..nu ma pot prezenta..
|
Si eu sunt interesat de o legitimatie foto. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a obtine o legitimatie foto?
|
Se vor face si liste si cu cei care vor fotografia/filma si cei care vor avea dreptul la legitimatii. Mai multe detalii aflati de la Gratzian.
|
am si eu o intrebare ..am vazut ca pretul de intrare e de 20 ron si vreau sa stiu de ce sa scumpit ? succes la organizare
|
unu:
Romesxpo a scumpit pretul pe metru patrat pe zi doi: sunt 3 zile de eveniment, nu 2 ca pana acum... trei: cresterea euro. patru: cresterea toturor cheltuielilor conexe si altele.... |
am trimis mail cu formularu de inscriere
primesc raspuns sau vin direct cu masina acolo? vor fii calificari de vineri? |
Quote:
trebuie sa centralizez discutiile la un moment dat. pana marti mai astept confirmari la telefon... sper sa fie gata toate masinile promise ca noutati |
si la noi saptamana asta terminam masinile care sunt in lucru ... dar trebuie sa stim cum se face alegerea ce trebuie trimis etc ... asteptam info
|
daca vreau sa vin in toate cele 3 zile va trebui sa platesc 60 ron? sau se poate plati un sg bilet si sa vin cu el in fiecare zii?
|
e ca la film, ca la concert, ca la restaurant, ca la roata mortii, ca un drog.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning