Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Porsche (https://forum.4tuning.ro/289-discutii-porsche.html)
-   -   Porsche 928 in RO (https://forum.4tuning.ro/289-discutii-porsche/115824-porsche-928-ro.html)

Adrian_ 11-09-09 00:18

Re: Porsche 928 in RO

Da.

Imi trebuie motorul, vreau sa fac un upgrade la cel de pe 928S Euro version si pe urma sa cumpar un kit turbo.

Chelie 11-09-09 06:59

Quote:

Originally Posted by Adrian_ (Post 2629394)
Da.

Imi trebuie motorul, vreau sa fac un upgrade la cel de pe 928S Euro version si pe urma sa cumpar un kit turbo.

Nu te mai chinui........
Poate vrei sa-l vinzi:lol:
Pune si tu niste poze.

Adrian_ 11-09-09 08:17

Mersi de sfaturi :lol: . Raman totusi la ceea ce cautam:

Quote:

Originally Posted by Adrian_ (Post 2627204)
Vreun 928S model european neinmatriculat stie careva de vanzare prin Bucuresti?

O sa pun si niste poze.

Adrian_ 20-10-09 12:24

3 Attachment(s)
Ramasesem dator cu niste poze. Azi am impins nitel la ea cat s-o scot cu botul din garaj sa spal motorul, ca trebuie sa vina piesele si n-aveam chef sa ma mozolesc prea tare :lol:, asa ca am profitat de ocazie si am facut si sedinta foto.

Acum precis nu mai scap de Chelie cu variante auto :-P

Adrian_ 20-10-09 12:33

Revin cu ideea: cumpar motor M28/11 in mintile lui, complet, cu proba. Dupa ce-l repar pe asta de pe masina (i-am dat de cap, s-a rupt un ax cu came din cauza curelei stranse prea tare) o sa am de dat motor M28/15 cu came de M28/01 (230cp)

Chelie 20-10-09 13:30

Quote:

Originally Posted by Adrian_ (Post 2735287)
Ramasesem dator cu niste poze. Azi am impins nitel la ea cat s-o scot cu botul din garaj sa spal motorul, ca trebuie sa vina piesele si n-aveam chef sa ma mozolesc prea tare :lol:, asa ca am profitat de ocazie si am facut si sedinta foto.

Acum precis nu mai scap de Chelie cu variante auto :-P

Cand vin sa-l vad si eu:lol:?
Daca vrei te ajut cu cea mai mare placere...... free, moca.
Nu sunt as in mecanica dar cu toata documentatia care o am despre 928 cred ca putem sa-i dam de cap.
Iti las un nr de tel 0746056009.

Adrian_ 20-10-09 14:08

Mersi de oferta dar nu e cazul, ma descurc. Stai sa-l fac sa mearga si ti-l arat pe urma.

Am si eu workshop manuals la 928, oricum schimbarea camelor nu e mare filozofie la astea cu doua supape pe cilindru.

pcontab 22-10-09 08:02

Quote:

Originally Posted by Adrian_ (Post 2735307)
Revin cu ideea: cumpar motor M28/11 in mintile lui, complet, cu proba. Dupa ce-l repar pe asta de pe masina (i-am dat de cap, s-a rupt un ax cu came din cauza curelei stranse prea tare) o sa am de dat motor M28/15 cu came de M28/01 (230cp)

Motorul pe care o sa-l ai de dat incape pe 924? si la ce pret incape?

asta e culoarea originala? e cam ciudata cum arat pe porsche 928?

Adrian_ 22-10-09 17:14

Da, e ciudata rau :lol:, s-au facut si machete cu ea http://www.mintmodels.com/index.asp?...OD&ProdID=5817

Motorul ala n-are nici o treaba cu 924. E pentru cine gaseste vreun 928 inscris cu motor care nu mai poate fi facut.

Issues 23-10-09 08:33

o sa-ti manince sufletul si linistea masina asta :(

Adrian_ 26-10-09 21:34

Inteleg ca a fost circ pe-aici :lol:. Vad ca au disparut ultimele doua pagini cu mesaje, desi prin ele mai erau si chestii utile. Ba chiar s-a schimbat si firul logic/cronologic :lol:, ca mesajul lui Issues nu venea dupa unul de-al meu :lol:.

Asta e una din porcariile mari ale "civilizatiei" romanesti, daca vecinul isi ia masina mai noua/scumpa/frumoasa, musai sa-i para rau romanasului. Urla Oltenia-n multi...

Alex_cristocea 26-10-09 21:58

cine si-a luat masina noua? :) Adriane se vede ca esti nou nu s-a suparat nimeni asa mai discuta lumea pe forum. Paginile probilc ca au disparut ca se lucreaza in paralel si la site-ul nou. Cred ca daca sarea cineva coarda era anuntat.

Adrian_ 26-10-09 22:04

Mai erau acolo niste variante, nu numai cu noua :lol:. Era o chestie generala, nu neaparat valabila doar la speta de fata.

Chelie 26-10-09 22:31

Quote:

Originally Posted by Adrian_ (Post 2753614)
Inteleg ca a fost circ pe-aici :lol:. Vad ca au disparut ultimele doua pagini cu mesaje, desi prin ele mai erau si chestii utile. Ba chiar s-a schimbat si firul logic/cronologic :lol:, ca mesajul lui Issues nu venea dupa unul de-al meu :lol:.

Asta e una din porcariile mari ale "civilizatiei" romanesti, daca vecinul isi ia masina mai noua/scumpa/frumoasa, musai sa-i para rau romanasului. Urla Oltenia-n multi...

S-a facut un topic nou https://forum.4tuning.ro/289-discutii...944-928-a.html.
Asta sa ramana numai pentru 928 din ro

Mariacu 26-10-09 22:40

Quote:

Originally Posted by Adrian_ (Post 2753614)

Ai inteles gresit, nu a fost circ, doar un sir de opinii civilizate care le gasesti la topicul 924/944/928, inclusiv "chestiile utile", mutate tocmai pentru a nu polua acest topic.

Mai nou, civilizatia romaneasca ii permite romanasului sa-si exprime parerea cu privire la masina vecinului si fara sa-i para rau, sau din invidie, ci doar ca o pura constatare. Daca te-a lezat comentariul meu te asigur ca nu a fost cu intentie, mi-am permis luxul de a-mi da cu parerea, atat. Si stai linistit ca nu urla nici o regiune;)

Pana la urma nu ne-ai spus, din ce an e masina? Ca la ghicit nu ne pricepem....

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning