![]() |
Re: Porsche 928 in RO
Da.
Imi trebuie motorul, vreau sa fac un upgrade la cel de pe 928S Euro version si pe urma sa cumpar un kit turbo. |
Quote:
Poate vrei sa-l vinzi:lol: Pune si tu niste poze. |
Mersi de sfaturi :lol: . Raman totusi la ceea ce cautam:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ramasesem dator cu niste poze. Azi am impins nitel la ea cat s-o scot cu botul din garaj sa spal motorul, ca trebuie sa vina piesele si n-aveam chef sa ma mozolesc prea tare :lol:, asa ca am profitat de ocazie si am facut si sedinta foto.
Acum precis nu mai scap de Chelie cu variante auto :-P |
Revin cu ideea: cumpar motor M28/11 in mintile lui, complet, cu proba. Dupa ce-l repar pe asta de pe masina (i-am dat de cap, s-a rupt un ax cu came din cauza curelei stranse prea tare) o sa am de dat motor M28/15 cu came de M28/01 (230cp)
|
Quote:
Daca vrei te ajut cu cea mai mare placere...... free, moca. Nu sunt as in mecanica dar cu toata documentatia care o am despre 928 cred ca putem sa-i dam de cap. Iti las un nr de tel 0746056009. |
Mersi de oferta dar nu e cazul, ma descurc. Stai sa-l fac sa mearga si ti-l arat pe urma.
Am si eu workshop manuals la 928, oricum schimbarea camelor nu e mare filozofie la astea cu doua supape pe cilindru. |
Quote:
asta e culoarea originala? e cam ciudata cum arat pe porsche 928? |
Da, e ciudata rau :lol:, s-au facut si machete cu ea http://www.mintmodels.com/index.asp?...OD&ProdID=5817
Motorul ala n-are nici o treaba cu 924. E pentru cine gaseste vreun 928 inscris cu motor care nu mai poate fi facut. |
o sa-ti manince sufletul si linistea masina asta :(
|
Inteleg ca a fost circ pe-aici :lol:. Vad ca au disparut ultimele doua pagini cu mesaje, desi prin ele mai erau si chestii utile. Ba chiar s-a schimbat si firul logic/cronologic :lol:, ca mesajul lui Issues nu venea dupa unul de-al meu :lol:.
Asta e una din porcariile mari ale "civilizatiei" romanesti, daca vecinul isi ia masina mai noua/scumpa/frumoasa, musai sa-i para rau romanasului. Urla Oltenia-n multi... |
cine si-a luat masina noua? :) Adriane se vede ca esti nou nu s-a suparat nimeni asa mai discuta lumea pe forum. Paginile probilc ca au disparut ca se lucreaza in paralel si la site-ul nou. Cred ca daca sarea cineva coarda era anuntat.
|
Mai erau acolo niste variante, nu numai cu noua :lol:. Era o chestie generala, nu neaparat valabila doar la speta de fata.
|
Quote:
Asta sa ramana numai pentru 928 din ro |
Quote:
Mai nou, civilizatia romaneasca ii permite romanasului sa-si exprime parerea cu privire la masina vecinului si fara sa-i para rau, sau din invidie, ci doar ca o pura constatare. Daca te-a lezat comentariul meu te asigur ca nu a fost cu intentie, mi-am permis luxul de a-mi da cu parerea, atat. Si stai linistit ca nu urla nici o regiune;) Pana la urma nu ne-ai spus, din ce an e masina? Ca la ghicit nu ne pricepem.... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning