Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/11572-ext-dj-02-jjs-oltcit-oltcit.html)

Gabi 05-06-06 21:15

Re: [EXT] Oltcit de Oltcit

body: sa-l intrebi pe Sasha ce reactie a avut la primirea primei cupe dar, mai ales, la primirea celei de-a doua cupe (nu ne asteptam la un asemenea sfarsit de zi).

Felicitari Sasha (pentru a mia oara :peace:)!

D_M_X 05-06-06 21:40

felicitari...masina chiar merita....mi-a placut f mult si am studiat-o la kogalniceanu...

Gabi 07-06-06 02:37

3 Attachment(s)
Poze de la Oradea - 4TuningDAY REVENGE

NightClubRacer 07-06-06 21:23

chiar merita premiul ala. Superba masina! ;)

F.R.Sonic 10-06-06 13:05

Re: [EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit

Frumos olcitu!! Ce-i corect e corect! Merita ceva premiu la oradea. Felicitari lui Sasha pentru munca depusa...nu cred ca sunt multi care ar investii intr-un olcit dar iata ca el a facut-o si s-a meritat!

mad_mike 11-06-06 12:16

Ca om simplu mi se pare excelenta.Ca proprietar de Oltcit nu am cuvinte sa spun cat de bine arata si a meritat cele doua premii.
FELICITARI SASHA!!!

dexter_20 12-06-06 09:42

True pasion! Atat am de spus.

bodyspeed 16-06-06 21:22

asta scrie pe prima pagina nospeedlimit.......;) :arrow:

Batranul Oltcit a uimit pe toti cu revansa sa in fata unor masini de sute de mii de euro, castigand premiul Best Car acordat de 4tuning in cadrul 4TuningDay Revenge.

Nu a fost doar revansa primei editii de 4tuningDay ci si revansa propietarului Oltcitului, cunoscut sub numele de Sasha (membru NSL Craiova), unde acesta a ocupat doar locul 2 la Bucuresti ! Investind multa munca si pasiune, de aceasta data Sasha a castigat 2 cupe:
* Best Autohton
* 4TuningDay Oradea Best Car

Felicitari Sasha din partea tuturor membrilor NSL !

ultrase 20-11-06 11:21

5 Attachment(s)
sunt multe frumoase in Craiova
asta e pe gustul meu
am adaugat si eu citeva poze care nu cred ca au fost puse

bodyspeed 09-12-06 19:34

7 Attachment(s)
poze noi
... sasha.. it's back

dj16xxs 09-12-06 19:45

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 654420)
poze noi
... sasha.. it's back

cu ce e back???

cata_shumy 15-12-06 20:42

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 654420)
poze noi
... sasha.. it's back

dar detalii..de unde a achizitionat spoilerele se poate da :)....k m-ar interesa...mai sunt oltcit-uri modificate dar ca asta nu :P...cel putin spoilerul de pe fata e suuuuuper . FELICITARI PROPRIETARULUI !!! si tie body

bodyspeed 17-12-06 17:44

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cata_shumy (Post 662367)
dar detalii..de unde a achizitionat spoilerele se poate da :)....k m-ar interesa...mai sunt oltcit-uri modificate dar ca asta nu :P...cel putin spoilerul de pe fata e suuuuuper . FELICITARI PROPRIETARULUI !!! si tie body

spoilarele sunt facute pe comanda la niste baieti in craiova care au lucrat dupa schitele lui sasha.. asa a vrut sa iasa asa a iesit..;)
eu zic sa iti faci propiul tau model.. cum a facut sasha .......asa a iesit si in evindenta...
daca faci unu ..cum e pe alt oltcit indiferent din ce oras... o sa se uite lumea.. uite si spoilar ca a lui sasha sau ca al pmd-ului.. sau mai stiu eu ce...;) bafta... tuturor..
si sa mai pun niste poze ca daca tot am..;)

cata_shumy 17-12-06 17:48

da...aici ai dreptate :)..dar mie asta imi place cel mai mult...si am sa ma gandesc la un proiect al meu chiar daca e de pe alta masina...era problema unde gasesc sa fac la comanda...:p acum m-am mai linistit cand am vazut ca se poate face la comanda. poti lasa un numar de telefon..o adresa ceva prin care pot contacta se poate? mutumesc anticipat

spgbuc 23-12-06 19:49

frumoasa si se vede ca a bagat bani si pasiune in ea :)

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning