![]() |
Re: Campionatul National de Drift
o intrebare mai nepotrivita cred: in ce zi o sa fie etapa de drift? vin din targoviste si nu pot veni decat intr-o singura zi...de aceea doresc sa prind cat mai mult show :) multumiri anticipate si spor la munca organizatorilor :D
|
pai vor fi demonstratie in toate cele 3 zilele.
vom pune programul detaliat repede... mai sunt detalii de pus la punct |
dupa o absenta f lunga o sa revin si eu :)
|
tot nu ati raspuns, daca vor fi sau nu vor fi calificari :)
|
Quote:
ora nu e sigura |
Quote:
cum fac sa intru si yoo sambata sau duminca? astept raspuns |
-De joi voi primi fisele de inscriere pt drift. Eu voi verifica starea tehnica a masinilor si le voi inscrie vineri. Cu siguranta masinile care vineri nu sunt la inscriere NU vor participa nici sambata nici duminica.
-As vrea sa stiti de acum sa nu avem discutii acolo ca nu fac nici o abatere de la aceasta regula. Masinile vor intra in functie de spatiul orar pus la dispozitie de organizatori. Nu eu organizez acest eveniment si orice presiune de a participa nu vreau sa se reflecte fata de mine. -Sper sa cititi acest topic de la inceput, pt ca s au dat detalii si pe paginile anterioare la modul de inscriere si anumite conditii de participare. |
mda misto :D deabea astept :D sper sa fie atmosfera ca intotdeauna ;)
|
Quote:
calicficarile efective, dupa demonstratii, vor fi mai dupamaiza... repet: inca nu am fixat programul |
sau dupa finala de duminca
sa intre lumea care nu a apucat sa se inscrie zic si yoo am bagat ceva banii in masina pt 4tuning days si mi-ar pare rau sa nu ma invart si yoo putin |
Quote:
filosofia noastra e sa promovam un sport. cine vrea sa dovedeasca ceva, trebuie sa o faca intr-un cadru organizat, iar publicul sa vada evolutii de calitate. Ca sa fac o paralela: la o etapa de raliu se dau cei inscrisi, nu oricine pentru propria placere. Exemplele pot continua. vom incerca sa punem vineri la o ora mai accesibila. dar vom respecta timingurile. Inscrieti-va. |
Quote:
|
cum la legale sunt libere, ma gandeam ca poate, o sa ramana timp si,pt restu care nu apuca sa se inscrie .sa faca cateva drifturi.
|
si la legale, dupa cum stii este secundar, dupa grupe si in masura timpului....
|
Asteptam programul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning