Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Calibra Turbo ZUM vs. Grupa E (201-250cp) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/11539-calibra-turbo-zum-vs-grupa-201-250cp.html)

Lucian 12-01-06 00:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"calibra_zum\"
Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Ma voi poate la Craiova nu s-a inteles un lucru .... nu vb de acea masina ipotetic ! Acea masina va fi in Bucuresti , inmatriculata si va veni la curse 100% ! E o chestiune de timp pana ajunge si se inmatriculeaza. Nu vb de ea din reviste ! Nu sunt agitator dar nici sa tac si sa halesc vorbele aiurea ale altora nu suport. Am eu mare defect : spun ce simt si ce cred !

In alta ordine de idei ... nu am nimic cu Omuliber si nici cu Sevi . Ba din contra , desi parerile celor din cercul nostru de cunoscuti sunt diferite , pe mine Sevi m-a ajutat cu mai multe si nu pot spune ca m-a incurcat cu ceva .

Doru ... daca tu iti permiti mi-a permis si eu sa raspuns sportiv acestei provocari ... dar fara prea multe detalii. Am dorit sa las placerea si surpriza lui Pepy (viitorul proprietar al masinii de care am vb). Nu imi place cearta dar nici nedreptatea. Cand am adus vorba de o masina cu sanse reale de a bate ZUM-ul s-a sarit pe mine ca vb din reviste. Nu mai zic nimic ... dar sunteti constienti (cei care s-au prins despre ce masina e vorba) cat de rau va bate acel Opel chiar si stock pe ZUM , NU ?

Si Sevi ... da ... dau din casa ... am cu ce mah ! :wink:

ai cu ce lucian cu o masina care nu e inca in tara nu e inca cumparata si nu e inca inmatriculata :D :D :D :D :D

Pai cand o sa o vezi inmatriculata cred ca vinzi calibra .... va fi mereu o victima sigura a unui Z20LET si esti constient de asta ... :twisted:

bogdan 12-01-06 00:25

o sa fac tot posibilul ca pana la prima cursa sa ai o masina cu care te dai si sa fie si in tara si inmatriculata ,,promit ,poate asa te mai calmezi dar daca nu sigur mai este cel putin un baiat in B care sa te linisteasca

calibra_zum 12-01-06 00:26

Re:

Quote:

Cand o sa vezi fantoma langa calibra ta sa nu spui ca nu prea ai ambreiaj ! :lol: :lol: :lol: :lol:

VIT e scoasa la vanzare ! Dai 12.000 pe ea daca te face ?

Later edit : Ai si tu dreptate cu fantoma. E ca o fantoma masian aia ...asta va fi si reactia ta cand te va face (stiu ca am fost cam rautacios aici dar .... e in spirit de gluma ... nu si faza ca te va face rau).

Hai sa continuam discutia asta in 3 maxim 4 saptamani. OK ?

ati facut atat caz cu vitu sa vad ceva filmulete sau poze sa vad ce masini a batut hai astept sa vad ceva misto
pai cu 12.000 o fac pe a mea racheta iar despre vit am vazut un topic in care zice ca are cai nu stiu cati si bla bla bla

Lucian 12-01-06 00:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
o sa fac tot posibilul ca pana la prima cursa sa ai o masina cu care te dai si sa fie si in tara si inmatriculata ,,promit ,poate asa te mai calmezi dar daca nu sigur mai este cel putin un baiat in B care sa te linisteasca

Bah asta chiar nu e de \"dat din casa\" !

Lucian 12-01-06 00:29

Re:

Quote:

Quote:

Cand o sa vezi fantoma langa calibra ta sa nu spui ca nu prea ai ambreiaj ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Later edit : Ai si tu dreptate cu fantoma. E ca o fantoma masian aia ...asta va fi si reactia ta cand te va face (stiu ca am fost cam rautacios aici dar .... e in spirit de gluma ... nu si faza ca te va face rau).

ati facut atat caz cu vitu sa vad ceva filmulete sau poze sa vad ce masini a batut hai astept sa vad ceva misto
pai cu 12.000 o fac pe a mea racheta iar despre vit am vazut un topic in care zice ca are cai nu stiu cati si bla bla bla

Mai ZUM .... cand vien vorba de bani multi parca nu mai esti asa curajos. Te-am mai provocat eu ... si cu viteza mea de top ... si acum si o dai in filme cu Sergiu Nicolaescu. Vrei sa vezi o Dacie care face un Cosworth ? Sau un Clio Sport ? Dar un Eclipse ? Spune si maine ma apuc de filmat ! Cumperi Dacia aia cu 10.000 daca le bate pe toate ? E berlina si are motor de Dacia injectie ! :twisted:

calibra_zum 12-01-06 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"

sunt foarte linistit iar daca imi pui 1 filmulet cu masina ta ori rad ori iti zic ca sunt cuminte si ca esti mai bun promit
terminatio cu avem facem dregem puneti pe site dovezi daca nu sunteti in stare rog moderatoru sa stearga topicu ca sa fie liniste pana la curse si atunci sa vedem care pe care
fara ceva elocvent nu va mai bagati in discutie ca am deschis acest topic pentru placerea mea pentru cursele de 400m mai nou
am deschis cu gandu ca cine zice ca are masina mai tare sa dovedeasca si altii sa compare iar cand se vor da la curse sa se dezvaluie adevaru cine a delirat si cine a avut masina care a mancat asfaltu pe 400m si la scuipat la finish la grupa f
iar daca sebastian crede ca ma fac masini de la grupe mai jos e treaba lui eu nu vazui nici un filmut cu masinile alea de la grupe mai jos
astept sa le vad
eu va respect pe toti dar dovezile sunt mare problema pentru voi dca nu aveti cum am scris mai sus moderatoru sa stearga postu ca e dus aiurea doar prin contraziceri

bogdan 12-01-06 00:39

masina mea nu a participat decat la o cursa dar mai este timp ,iar despre ce vazusi tu este normal pentru ca esti \"mai mic\" si mai \"ne cunoscut \"pe aici

Lucian 12-01-06 00:40

Mey ZUM ? Pai tu vrei filme sau vrei sa se anunte lumea care vrea sa te vada la start la prima cursa ?! Eu am spus ca vei avea un Opel cu tractiune spate de grupa E langa a ta calibra . Bogdan FUG a mai zis si el ceva si sigur vine si el cu Cosworthul langa tine (ca doar tot grupa F) e si el . Si acum tu vrei filme ... dovezi .... Frate .... Aceste 2 masini au raspuns provocarii tale si va veti vedea la start ! Vrei filme du-te la cinema ! Ce atatea vorbe ? Dovezi o sa ai pe pista !

calibra_zum 12-01-06 00:42

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Mai ZUM .... cand vien vorba de bani multi parca nu mai esti asa curajos. Te-am mai provocat eu ... si cu viteza mea de top ... si acum si o dai in filme cu Sergiu Nicolaescu. Vrei sa vezi o Dacie care face un Cosworth ? Sau un Clio Sport ? Dar un Eclipse ? Spune si maine ma apuc de filmat ! Cumperi Dacia aia cu 10.000 daca le bate pe toate ? E berlina si are motor de Dacia injectie ! :twisted:

lucian postu cu dacia berlina e in alta parte ai postat gresit aici e vb de masini de grupa f 201-250 si apropo de glume te cauta directoru de la pitesti sa iti dea diploma pentru cei 238km/h :D sa nu te superi e doar o gluma astept sa ma dai cu dacia ta

Lucian 12-01-06 00:43

Sau provocarea ta se referea la cine are filme mai frumoase si nu am inteles eu ....

Deci eu concluzionez .... ca su nu ajungem la altele. Din partea SPEEDLINE vei avea cel putin 2 contracandidati : o masina de grupa E si un Cosworth. Te asigur eu ca vor fi la start cel putin astea 2 si pun pariu cu tine pe cate o bere de masina ca te fac amblele. Merge ?

Razvan P 12-01-06 00:44

o sa-mi incerc si eu norocul chiar daca sunt la grupa e , sper sa fie gata masina pana la prima etapa de viteza .
masina e s 40-ul din semnatura si e 2.5 turbo awd

Lucian 12-01-06 00:44

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

lucian postu cu dacia berlina e in alta parte ai postat gresit aici e vb de masini de grupa f 201-250 si apropo de glume te cauta directoru de la pitesti sa iti dea diploma pentru cei 238km/h :D sa nu te superi e doar o gluma astept sa ma dai cu dacia ta

Nu ma supar . Un exemplar e printat si e la mine si scrie 238 si unul e in memoria pc-ului de la Master Tuner si scrie exact aceeasi viteza .

Lucian 12-01-06 00:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
o sa-mi incerc si eu norocul chiar daca sunt la grupa e , sper sa fie gata masina pana la prima etapa de viteza .
masina e s 40-ul din semnatura si e 2.5 turbo awd

Aaaaaaaaaa. Nu cred ! Filme frateeeeeee ! Ai filme ? Dovezi ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Razvan P 12-01-06 00:46

si din cate stiu eu , grupa E este 201-250 cai

bogdan 12-01-06 00:46

oooooooo bine ai venit razvan dar de data asta vreau sa castig eu :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning