![]() |
Re:
Quote:
|
o sa fac tot posibilul ca pana la prima cursa sa ai o masina cu care te dai si sa fie si in tara si inmatriculata ,,promit ,poate asa te mai calmezi dar daca nu sigur mai este cel putin un baiat in B care sa te linisteasca
|
Re:
Quote:
ati facut atat caz cu vitu sa vad ceva filmulete sau poze sa vad ce masini a batut hai astept sa vad ceva misto pai cu 12.000 o fac pe a mea racheta iar despre vit am vazut un topic in care zice ca are cai nu stiu cati si bla bla bla |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
terminatio cu avem facem dregem puneti pe site dovezi daca nu sunteti in stare rog moderatoru sa stearga topicu ca sa fie liniste pana la curse si atunci sa vedem care pe care fara ceva elocvent nu va mai bagati in discutie ca am deschis acest topic pentru placerea mea pentru cursele de 400m mai nou am deschis cu gandu ca cine zice ca are masina mai tare sa dovedeasca si altii sa compare iar cand se vor da la curse sa se dezvaluie adevaru cine a delirat si cine a avut masina care a mancat asfaltu pe 400m si la scuipat la finish la grupa f iar daca sebastian crede ca ma fac masini de la grupe mai jos e treaba lui eu nu vazui nici un filmut cu masinile alea de la grupe mai jos astept sa le vad eu va respect pe toti dar dovezile sunt mare problema pentru voi dca nu aveti cum am scris mai sus moderatoru sa stearga postu ca e dus aiurea doar prin contraziceri |
masina mea nu a participat decat la o cursa dar mai este timp ,iar despre ce vazusi tu este normal pentru ca esti \"mai mic\" si mai \"ne cunoscut \"pe aici
|
Mey ZUM ? Pai tu vrei filme sau vrei sa se anunte lumea care vrea sa te vada la start la prima cursa ?! Eu am spus ca vei avea un Opel cu tractiune spate de grupa E langa a ta calibra . Bogdan FUG a mai zis si el ceva si sigur vine si el cu Cosworthul langa tine (ca doar tot grupa F) e si el . Si acum tu vrei filme ... dovezi .... Frate .... Aceste 2 masini au raspuns provocarii tale si va veti vedea la start ! Vrei filme du-te la cinema ! Ce atatea vorbe ? Dovezi o sa ai pe pista !
|
Re:
Quote:
|
Sau provocarea ta se referea la cine are filme mai frumoase si nu am inteles eu ....
Deci eu concluzionez .... ca su nu ajungem la altele. Din partea SPEEDLINE vei avea cel putin 2 contracandidati : o masina de grupa E si un Cosworth. Te asigur eu ca vor fi la start cel putin astea 2 si pun pariu cu tine pe cate o bere de masina ca te fac amblele. Merge ? |
o sa-mi incerc si eu norocul chiar daca sunt la grupa e , sper sa fie gata masina pana la prima etapa de viteza .
masina e s 40-ul din semnatura si e 2.5 turbo awd |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
si din cate stiu eu , grupa E este 201-250 cai
|
oooooooo bine ai venit razvan dar de data asta vreau sa castig eu :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |