![]() |
tekno: stiu eu de Spider Tuning... de vreo un an de zile. Sunt tari baietii... cel putin mie-mi place Golful II verde si Vento argintiu. Aveam si eu pe pagina poze cu toate masinile lor. Astept sa vad ce-au facu/ce fac din Kafferu' ala veki.
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
dar poate oamenii nu si pe pun pt performantze mai bune... Poate le pun pt look
|
Quote:
|
eu shtiam ca eleronu are scopu de a itz da mai multa apasare pe punte spate, din care rezulta trctziune mai ridicata... dar la vitze de top eleronu mananca din performantze... da' nu toate mashinile, maiales cu tractziune pe fatza, u nevoie de o apasare asha mare pe punte spate...
Gabi Golfu 2 verde a articipat shi la raliu acum 3 ani... cred ca e mashina cu cele mai multe modificari de la spider tuning... http://www.spidertuning.go.ro/site/s.../Golf_fata.jpg |
din pacatte nu se vede poza
|
1 Attachment(s)
da' acuma?
:D |
moaamaa ce marfaaa!!!
cati cai i-a dat din abtibildul ala de la rezervor ? io am auzit ca alea normale iti dau cam 1 cal - 1 cal juma' da asta e asa de frumos ca probabil iti da vreo 2 cai - 2 cai si un sfert |
eu am auzit ca 3 cai shi un manz... tu ce zici? :lol:
|
Quote:
|
Masina arata foarte bine ...
intrebarea este : de ce si-a lipit abtibildul ala de kokalar la rezervor :?: :?: |
nu shtiu de ce..
pt ca se poarta probabil..... |
mda ... este cam la fel de penibil cam ca orice 'se poarta' pe la noi ... incepand cu beculetzele de la stropitoare si terminand cu pantalonii aia de pirat pe care ii purtau gagicile asta vara si papuceii aia cu bot de pantofi de vrajitoare si toculetz scurt si gros .... PENIBIL
|
:D that's funny! la pantofii aia le zice shpitzeri... :lol: -
|
adica voi i-mi spuneti ca eleronul de Cosworth este pus degeaba pe masina???!?!?!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning