![]() |
Re: Idei tuning pentru Dacia 1300
VREAU SI ALTE IDEI
|
Quote:
Merci!!! In curand am sa va arat ce am modificat la ea(la dacie). O faceam mai demult dar am avut de munca cu OPEL-ul Kadet |
vrei tuning la ea...cand ea arata cam jalnic......scapa frate de taote flacarile alea...parasolarul ala infect....de codita aia de TLX dupa porbagaj...fai o tinichigerie......cumparai dispersoare noi(bune) fale complet rosii scapa de lampile de reverse ,faruri noi,o lasi fara bari fara toate prostiile alea care mai sunt pe ea .....cautai lampile de semnal si pozitii albe....niste jante frumoase in 3 prezoane..sau treci la flanse(dar nu recomand) .......motorul sa mearga brici ca sa fie bine ...o muzica buna pe ea..un interior dragut..si gata...ti-ai tunat masina:D
|
vrei ceva tuning?am un renault 18 1.6 complet de dezmembrat (interior complet bord cu turometru,motor 1635 /58 kw cutie 5+1 trepte punte spate 4 prez etc )da PM sau mail [email protected]
|
eu te pot ajuta la exterior,bara fata,bara spate,praguri si eleron!
ID tuningunicat si vorbim sa vad si eu cam ce ai vrea,si ce am sa iti ofer!cu respect cristian! |
ai mai realizat ceva pe la masina:-???
hai ca daca vrei te ajut si eu la electrica si putina mecanica;) |
salt.de ce nu faci modificari complete.Cevagen1310cu bare din plastic,spoilere, praguri,etc
|
Quote:
|
Omul se pare că are OZN-uri in cap, privind transformarea unei Dacia 1300.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning