Re: Intrebari-Raspunsuri | Discutii despre concursuri !
Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby
(Post 2176364)
Am o afirmatie la capitolul " AUTO " .
Azi cand am intrat sa ma uit cine a postat , bla bla bla , am vazut un tip ca a bagat frumos 5 poze cu un ML alb , dupa vre-o 2-3 ore cam asa omu si-a editat postul , si-a sters tot , si a lasat un mesaj : " nimic " ca , continutul postului lui .
Iar acuma seara cand primesc mail ca iar s-a postat Auto , eh acuma alt nick : alex_saio sau ceva de genu , a bagat aceeiasi masina , numai ca , sunt alte cadre la pozele astea si + ca data trecuta avea una cu unii in masina drept ca "poza de interior " si acuma numai are deloc cu "interior" , eu nefiind admin , moderator , observator sau ce o mai fii pe aici , totusi propun descalificarea lui , pentru ca , asa pot si eu sa ma uit la cateva topicuri sa nu-mi mai placa pozele mele , le scot , imi fac alt cont intru si cu 1 post bag alte poze...si asa e foarte frumos nu ? si fac treaba asta de 3x pana sunt sigura ca am "cele mai bune " poze !
O seara buna ;) !
|
sustin spusele don'soarei , acel individ , posedat de influente de fotografie eronata , a postat in urma aplicarii cu ajutorul acestui forum , prin functia , si anume "Submit Reply" , o serie de 5 tablouri , sub un anume ,si anume Porecla , cunoscut si in lumea mIrc'ului , de "NICK" , apoi in urma sclipirii luceafarului din penumbra, aceasta a folosit "operatiunea" EDIT , pentru a sustrage acele imagini panoramice , si a lasa un loc gol. In urma urmei acestui fapt , acesta persoana si'a mai construit cu propriile taste inca un NICK , si a introdus fraudulos in acest concurs alte 5 tablouri. In concluziune , ce ne facem domnule militian , semnam procesul verbal , or ba? :rolleyes2
|