Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Concursuri (https://forum.4tuning.ro/535-concursuri.html)
-   -   Intrebari-Raspunsuri | Discutii despre concursuri ! (https://forum.4tuning.ro/535-concursuri/114582-intrebari-raspunsuri-discutii-concursuri.html)

VaLeX 23-03-09 19:50

Re: Intrebari-Raspunsuri | Discutii despre concursuri !

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2176364)
Am o afirmatie la capitolul " AUTO " .

Azi cand am intrat sa ma uit cine a postat , bla bla bla , am vazut un tip ca a bagat frumos 5 poze cu un ML alb , dupa vre-o 2-3 ore cam asa omu si-a editat postul , si-a sters tot , si a lasat un mesaj : " nimic " ca , continutul postului lui .

Iar acuma seara cand primesc mail ca iar s-a postat Auto , eh acuma alt nick : alex_saio sau ceva de genu , a bagat aceeiasi masina , numai ca , sunt alte cadre la pozele astea si + ca data trecuta avea una cu unii in masina drept ca "poza de interior " si acuma numai are deloc cu "interior" , eu nefiind admin , moderator , observator sau ce o mai fii pe aici , totusi propun descalificarea lui , pentru ca , asa pot si eu sa ma uit la cateva topicuri sa nu-mi mai placa pozele mele , le scot , imi fac alt cont intru si cu 1 post bag alte poze...si asa e foarte frumos nu ? si fac treaba asta de 3x pana sunt sigura ca am "cele mai bune " poze !

O seara buna ;) !

sustin spusele don'soarei , acel individ , posedat de influente de fotografie eronata , a postat in urma aplicarii cu ajutorul acestui forum , prin functia , si anume "Submit Reply" , o serie de 5 tablouri , sub un anume ,si anume Porecla , cunoscut si in lumea mIrc'ului , de "NICK" , apoi in urma sclipirii luceafarului din penumbra, aceasta a folosit "operatiunea" EDIT , pentru a sustrage acele imagini panoramice , si a lasa un loc gol. In urma urmei acestui fapt , acesta persoana si'a mai construit cu propriile taste inca un NICK , si a introdus fraudulos in acest concurs alte 5 tablouri. In concluziune , ce ne facem domnule militian , semnam procesul verbal , or ba? :rolleyes2

EaGle 23-03-09 20:10

Mi se pare evident ca este descalificat, nu a citit regulile, sa fie sanatos :)

Zein 23-03-09 20:12

ValeX .. Caragiale e mic copil pe langa tine :)) genial postul =)) mor de ras

DTH 23-03-09 20:40

Ahahhahahaa mor de ras , gg VaLex :)) , prea tare postul :)) !

toader 23-03-09 21:03

Omu e perseverent... desi i-am dat mesaj ca pentru el concursul a luat sfarsit a mai postat odata... la uratoarea abatere isi ia o infractiune:))

Aaronnel^ 23-03-09 21:52

La fotografie auto, la concurs ce editari i se permit pozei? Un mic retush, gen ascuns nr. inmatriculare, mici zgarieturi? Avem voie cu o mica editare la brightness/contrast/levels sau un mic HDR ?

Cand se vor trimite premiile de la concursul trecut?

shantzu 23-03-09 22:02

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 2176934)
La fotografie auto, la concurs ce editari i se permit pozei? Un mic retush, gen ascuns nr. inmatriculare, mici zgarieturi? Avem voie cu o mica editare la brightness/contrast/levels sau un mic HDR ?

Cand se vor trimite premiile de la concursul trecut?

Tot ce ai scris mai sus se incadreaza la post-procesare,deci ai voie 8)

toader 23-03-09 22:04

Pai cat mai repede posibil...

Aaronnel^ 23-03-09 22:07

Ok.. multumesc pentru raspuns

alexcump 07-04-09 14:45

Unde, cine a castigat?

norbi_bidi 07-04-09 21:57

uitate la fiecare categorie... scrie in ultimul post

booboolina 08-04-09 17:06

va multumesc ca m-ati selectat printre castigatori, abia astept sa merg cu prietenul meu!!!!!!!! cum intru in posesia biletelor?

booboolina 08-04-09 17:07

felicitari tuturor castigatorilor!!!

toader 08-04-09 17:26

In posesia premiilor vei putea intra sambata... Inca nu stiu exact locatia in care le vei putea gasi, dar pentru mai multa siguranta ai numarul meu 0721771783

tek_tm3 11-04-09 18:46

asa.....multam d premii....da cu colaborarea aia cu revista...cum ramane ???

All times are GMT +2. The time now is 22:54.

- Copyright 2026 4Tuning