![]() |
Re: Abuzuri ale politistilor !!!
Am patit-o si eu anul trecut . Pe atunci stateam in Bucuresti ,oprisem la semafor si in fata mea erau 2 masini ,una din ele fiind o masina a politiei.
Se face verde.Pleaca masinile din fata mea, plec si eu si sunt oprit dupa 10 metrii pt. ca "am trecut pe rosu :shock:" . Eram cu 2 persoane in masina,dar ei imi spuneau in continuare ca am trecut pe rosu . Evident ca au inceput discutiile contradictorii , le-am spus sa cheme comandatul la fata locului,dupa o ora a venit si cum era normal sa fie de partea oamenilor lui mi-a spus ce era de asteptat " Noi avem dreptul sa constatam,daca nu sunteti de acord cu decizia noastra puteti face contestatie". E foarte greu sa ai proces in Bucuresti pt. ca pierzi mult timp in traficul infernal si la institutiile publice ,nu cunosti pe nimeni etc. .(eu am domiciuliul in jud.Iasi) ,in Iasi e cu totul altfel. Se spune ca legea e facuta sa fie ocolita si sunt multe portite de scapare chiar daca esti vinovat ,dar totusi ei au legea in mana si cum pt. ei dureaza 15 minute sa completeze un proces verbal , pt. noi dureaza luni procesul, timp ,nervi, bani, stres. |
Si Pana la urma ti-a dat amenda? !!!!
|
am auzit ca s'a "abuzat" tare aseara pe copou ... filtru mare a fost, asa e ?
**iar am tras chiulu' :) |
ca de obicei NU am fost pe copou, am fost in fata la stadion. nu am vazut decat cum urca masinile de politie, la noi n`a fost niciuna.
|
Sambata seara au stat in fata la Universitate la controale.
Au fost si televiziunile locale (TVR,PROT TV,ANTENA1) Au dat amenda unui amic 300ron pt ca erau arse 2 becuri la triplele pe spate :shock: |
2 becuri din cate? :))
|
am vazut niste imagini azi pe antena 1 erau din Iasi din Rond Agronomie cu niste moldoveni care s-au batut
|
faza penibila
mergeam cu masina ca omu pe strada spre serviciu la ora 6, iarna, vreme nefavorabila, trec intr-o zona cu traficul deviat, si ma ciocnesc cu unu..
politistu a zis, ca circulatia nu mai e deviata de 2 zile, si ca imi ia carnetu', l-a luat! dar in zona respectiva nu se stersese marcajul cu galben, si drumul "deviat", era inca in lucru! m-am lasat pagubas pana la urma ca sa nu se prelungeasca procesul, insa judecatoarea m-a intrebat "de ce renunt??" !! pentru ca ma saturasem de plimbari la gabori sa imi dea prelungirea hartiei. acum imi pare rau ca nu am continuat. si inca ceva, cand eram cu masinile lovite trase pe stanga, si politistii acolo au trecut cel putin 5 masini pe unde am trecut si eu, politistii nemaioprind pe niciunu, i-am facut semn unuia din ei si a dat din umeri, ghinionul meu... |
Quote:
|
Am revenit cu vesti noi, adica nu va asteptati ca am rezolvat cumva , nici macar nu am primit mult asteptat-ul P.V., am mai sunat la Postul de Militie Tutora , dar nimic, tot mi se spune sa am rabdare si sa astept , ca o sa ajunga. La ultimul telefon, mi-a spus Agentul Constatator Tabaranu Cristian, cel care m-a sanctionat , ca mi-a trimis de mult , P.V. , "doar ca nu a avut bani sa-l puna recomandat, si l-a pus ca pe scrisoare" , astea-s cuvintele sale. In consecinta am facut astazi o reclamatie , in Copou , la " sediul central " M.A.I. , si astept rezultatul....desigur 30 de zile lucratoare :-P asa mi-a spus cel care mi-a primit rclamatia....de parca ce mai conteaza inca 30 de zile pe linga cele 4 luni trecute , corect ??? Asta-i militia romana = siguranta si incredere :blahblah::blahblah::blahblah:
P.S. Pentru curiosi sau pentru cei care-mi simt lipsa pe forum... :-P , yeh..de parca ar fi macar unu..da zic asa...lipsesc motivat...am nunta acusica...nunta mea fratilor :lol: have fun tuturor , si multuesc in special lu" skimpi " care este pretutindeni...pe forum...parca-i ...eu...acum ceva timp :-P |
eu inca imi astept procesul :)
fapt ciudat e ca acum s-au taiat boschetii si s-a facut trotuar, bine ca am apucat sa fac 2-3 poze atunci cand se faceau sapaturile. parca s-au vorbit: dati-i amenda lui skimpy, apoi stergeti repede urmele si plantati repede un trotuar ca a facut asta contestatie si nu mai primim 100ron la buget :) si zorro, nunta mare, conas baban, sa fii fericit . politia romana, indiferent daca e rutiera, comunitara,etc. e pe degeaba din punctul meu de vedere. nu m-au ajutat cu nimic niciodata cand am avut nevoie. sistem de tot /****/ |
Casa de piatra!
Scuze pt offtopic. |
Quote:
Scuze pt offtopic ( se pot sterge aseste 2 postri daca e problema, nu cred ca se supara nimeni ) ;) |
Quote:
|
pe copou la rond in agronomie, nu acolo unde se aduna cluburile.
cine a avut de inteles, a inteles foarte bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning