![]() |
Salu'TARE...
am aparut si eu mai nou pe aici si sper sa ma ajutatzi cu ce probleme mai am.... :) this is me: Nume: aDi cHiMiAc aka' cHiMi Data nasterii: 1980 Pasiuni: mai nou masinile Telefon: 0723/309642 E-mail: [email protected] Masina: Opel Astra 1.6i GL (proaspat achizitionat) doresc propuneri de tuning si poate un tunin virtual thanks |
Tot din TM.....
Name: Luci Nick: Smoke hobby: orice cu motor(indiferent cu cate rotzi), compuri, muzica mashina: momentan, din nou ... fara ultima, mashina lui frate-miu(Daihatsu Charmant argintiu) piston topit dupa trei sapt(n-am avut rabdare sa-i punem radiator de ulei...) alte mashini avute \"pe mana\"Vauxhall Ascona C, Lada 2106, bine-ntzeles Dacia, Opel Ascona B, Mazda 323, Mazda Rx7(la asta ii cam zburau rotile, da motorizare beton) tel 0727008810 email: [email protected] :wink: |
sal
nume : vlad nick : iftata data nasterii : 1985 pasiuni : masini masina : dacie berlina 2003 cu cate ceva pe ea nu e cine shtie ce o sa pun poza azi sau maine |
|
nimika
Nume: Alex
Nick: alexutz Masina: nu este... |
pot sa te sun sa te intreb data nasterii?
|
'90 evident
|
ai nautist, it uaz a jouc
|
nest.
|
|
Re: Sa ne cunoastem mai bine
1 Attachment(s)
salut,
sunt mai nou p'aci :rolleyes2 Nume: Mihai Nick: VMA (ViRgO cand tre minim 4 caractere:() An nastere: '79 pasiuni: masini, bere - nu prea se impaca obligatiuni: calculatoarele ride: Astra G Sport 2.0l visuri: Audi A6 |
esti din Timisoara bre ?
|
da, nu m-am gandit ca tre sa mai mentionez asta din moment ce m-am prezentat pe forumul de timisoreni :)
|
Name: calin; Nick: Gabriel
Location: Timisoara Age:19 Ride: toyota corolla 2.0 116 cp din 2003- e de vanzare Pasiuni: masini - in special basul agresiv , f3m3i, basket Vis: un 407 nou negru si un sist audio rau id mess: calin_gabi2000 |
sanatate domnul plesu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning