![]() |
Re: KIA pr0XYD
Pai da si tu mai multe info despre ce si cum si cand.
Saptamana viitoare merg la Pitesti. |
Quote:
|
11 Attachment(s)
KIA pr0XYD - Suceava 25.09.2009
Si apropo , Shorty si a lui 0XYD au luatla Pitestipe data de 18.10.2009 locul 4 pe tara la Sound Quality..... Felicitarile mele Andy....tine-o tot asa.... Ne vedem maine la Piatra |
Merci tare multe de poze si de urari.
Legat de maine nu cred ca ajung pentru ca lucrez pana la ora 3,pana plec de acolo si pana ajung se face aproape 5 si nu cred ca mai gasesc ceva:sad: |
acu portbagaju e plin, da macar e plin cu cv bun:>
a iesit frumos interiorul portbagajului |
Salut, parbrizul de la muzica a crapat in halul ala?? :shock:
Super incinta... super tot sistemul, nu ne arati ce ai facut si cu usile, parca ziceai ca schimbi dufuzoarele stock cu unele alpine si ca antifonezi usile...nu? |
Salut
Parbrizul s-a spart de la o pisica care mi-a intrat in garaj si mergand foarte tacticos pe rafturi,mi-a trantit un amplif fix in geam(pot spune ca de la mizica s-a spart NU? :lol: ).Doar a facut o floare iar apoi de la mizica a plecat in toate directiile. La capitolul mizica nu am reusit sa fac mai nimic.Am lucrat un alt proiect pentru alta masina. Intre timp mi-am luat jante,tobe finale JOM POWERFLOW(voi face o evacuare cu 2 finale).Astept sa primesc o lista de preturi de la Apex pentru un set de arcuri,si acum 2 zile m-am apucat sa imi fac niste prelungiri la bara fata respectiv bara spate. Mai sunt si alte maruntisuri....acum vreau ca in maxim 2 saptamani sa reusesc sa-mi fac evacuarea(nu gasesc teava de inox :sad: ) sa termin prelungirile si poate sa imi dau comanda de arcuri. Numai bine |
Shorty imi place ce ai facut pana acum la masina. Astept cu nerabdare poze cu jantele si restul modificarilor :D
Succes in continuare! |
7 Attachment(s)
Asa!
Si dupa cum spuneam intr-un post anterior,mi-am luat tobe,acum 2 zile am reusit sa pun mana si o bucata de teava de inox si dupa cateva ore de stat pe sub masina,taiat,sudat si i-ar bagat sub masina treaba sta cam in felul acesta. In pauze am dat jos manerul la portbagaj,i-am facut un capac din fibra si am tras si cablul pentru deschiderea din interior. Urmeaza sa imi fac revizia saptamana viitoare si apoi sa imi dau jos traseul original,sa croiesc flansa de prindere si traseul pentru tobe. Numai bine la toata lumea. |
foarte tare :) , bafta cu proiectu` , chiar sunt curios cat de tare o sa fie cu dubla evacuare :D
|
asteptam poze dupa ce termini!
ce jante ti ai tras domnu? |
1 Attachment(s)
Mama nu mai trece frigul asta!!!!!
Saptamana asta pe la vreo miercuri sper sa fie gata evacuarea. Jantele sunt Carmani CA3 urc si o poza. |
frumoase jantele , 16 sau 17? Pret?
nu mai fi secretos asa :) |
Salutare!
Jantele sunt pe 17,le-am cumparat cu 200 si ceva de euro cu tot cu transport. |
Pret foarte bun,de unde le-ai luat,sa nu ne spui ca sunt si noi,ca ma bagi in boala la pretul asta :D .Sa le stapanesti sanatos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning