![]() |
Probabil e vrajeala ca e promotie, din cate am inteles nu prea se inghesuie lumea la dyno asa ca probabil tot la 50 o sa ramana. Daca se face 100, dam mai mult si gata.
|
Ziceti-mi si mie pe messenger ce ati stabilit pana la urma ca nu pot sa vin in H. Maine am ultimul examen... :( :(
Care e primul calare pe banc ??? Banuiesc ca SHA, nu ??? :wink: |
Nu neaparat. Ideea e sa ne intalnim si sa vb care cand vrea...
CAND ne intalnim cu totii???????? |
Pai cred ca duminica vorbim, e cel mai bine .... in principiu se stie care e treaba, ramane sa vedem cand dam prima transa de bani.
|
duminica seara in H e k
|
Pe www.insomniaracing.org aveti toate info despre Dyno. Poze, comentarii etc E si filmuletz cu test.
Va invit, daca inca nu ati vazut :D Este in sectiuna \"Diverse\" sau http://www.insomniaracing.org/advice/dyno/rdyno.htm Si trebuie sa fac un test, dar pentru 2 luni sunt plecat din Romania. Eu cred ca merita, especially daca aveti modificari ... http://www.insomniaracing.org/advice...img/dyno17.JPG |
Chestia cu pretul de la Dyno ... este asha de mare deoarece sunt anumite costuri care trebuie acoperite de catre Ceky si va zic ca nu sunt foarte mici costurile respective.
Ceres ... daca ai si tu siguranta pentru 4X4 iti poti masura caii doar pentru tractiunea fata (nu stiu daca la tine se poate dar la Seat Leon se poate sigur) Pentru mai multe informatii www.dimsport.ro, luati legatura cu Ceky si poate ajungetZi la un acord, intelegere, cu el !!! ... Multa bafta! :) |
La Subaru nu merge, e 4WD all time...
|
am vb cu Ceky acum vreo 2 sapt la tel si nu se poate :x :x :x
dar se poate cu jucaria lui Ducu :lol: :lol: :lol: mi-a zis ca o sa mi-o dea odata sa o pun pe masina hehehe |
Jucaria Ducu'lui nu e foarte exacta, dar incerci :D
Cel mai bun e Dyno Test. Dar nu exista 4x4. Sper ca o sa fie. Am auzit ceva ca cineva constructazea, dar cred ca sunt rumors :lol: |
de unde sti ca nu e foarte exacta ?
|
Din Polonia :D Poate o sa fie exact, daca gasesti road which is prefectly straight and u know the greutate.
Si acceleratie nu e exact exact. G-tech e foarte bun daca vrei sa vezi ce te-au dat modificari care ai facut, dar trebuie sa faci testuri inainte si dupa modificari pe acelasi drum! Dyno test e cel mai bun. :wink: |
stand de putere
Nu va suparati ca intervin, dar as vrea sa stiu daca acolo unde vreti voi sa mergeti este un stand inertial. Eu asa presupun, pentru ca asa reiese din filmulet. Noi avem stand Bosch cu frana electrica \"Eddie current brake\", ceea ce inseamna ca putem face un test de putere complex, la diverse turatii, stabilizat, mult mai relevant decat pe standul inertial. Oricum, un test va costa 2-2,5 milioane de lei la masini cu o singura punte motoare si va fi redus pentru o revenire. Vreau sa spun ca poti face testul inainte de imbunatatire cu un pret si dupa, cu un pret redus. Avem de fapt doua standuri, le cuplam cat de curand pentru a putea masura 4x4 si suntem mult mai accesibili ca locatie (undeva langa Pro TV). Ne ocupam preponderent de masini de raliu, dar vazand preocuparea voastra pentru aceste masurari si optimizari, vom face teste si pentru masini de strada. Si daca voi vreti si considerati ca e util, odata cu testul va vom sugera si cateva solutii verificate de noi la curse, pentru a va satisface dorinta de performanta.
|
G-Tech
Noi am incercat sa folosim Tesla G-tech la masinile de curse acum vreo 4-5 ani si nu ne-a fost de prea mare folos. Este ieftin, cam 100 $, sau de GBP, nu-mi amintesc, dar... cam atata face. Este de fapt un simplu accelerometru (are un senzor g) care compara acceleratia masinii cu cea gravitationala. Chipul integrat are un cronometru, stiind deci acceleratia, teoretic calculeaza printr-un calcul diferential simplu viteza instantanee. Din pacate, nu poti fi sigur ca soseaua este perfect orizontala (deci trebuie sa faci teste in ambele sensuri), apoi senzorul este \"incurcat\" de denivelarile soselei, care la noi in Romania, ne-au dat toate masurarile peste cap. Plus ca trebuie ca pilotul, sau ma rog, cel care face testul sa schimbe vitezele absolut la fel. Vreau sa spun ca dimineata omul e mai adormit, apoi dupa ce faci imbunatatirea la motor sau la cine stie ce altceva, te-apuca pranzul, omul e mai vioi, schimba vitezele altfel.... e greu si nepractic. In plus trebuie sa stii exact masa masinii, care nu e niciodata cea din talon. Nu am citit toate anunturile, dar parca a mai zis cineva si spun si eu ca cel mai relevant este tot dyno-testul. Exclus pe standuri inertiale, care sunt cam la fel de utile ca si G-tech-ul, dar va spun altadata de ce... (fara suparare, dar singurele standuri adevarate, la care masurarea este cat de cat relevanta, sunt cele cu frana Eddie current. N-am zis-o eu, ci atatia altii care fac asta de zeci de ani si conform experimentelor noastre, au dreptate)
|
newbie, poate faceti si o reducere pentru grup... adica daca se strang mai multi de p'aici si vin sa fie pretul mai mic.. in functie de cati sunt....
ceva de genu.. vine 1 - un pret..vin 5 - mai ieftin...vin 10 - si mai putin. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning