![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
7 Attachment(s)
Mazda MX5 decapotabila, 1991, 220.000km, arata si merge superb, lovita in spate.Volan Momo, genti aluminiu perfecte(16", dar nu sunt sigur), aer conditionat, piele crem.Pret 2000 euro.
|
o vreau eu pe schimb cum vorbeam cu marius....ce zici?
|
Avem un client cu bani cash...sa vedem cat e de serios.Daca nu...ne mai gandim si la varianta ta.
|
ok, daca nu fa-mi o oferta, cu altceva, pe care nu ai oferta de cash!
|
Chestiile aste e mai bine sa le vorbesti cu Marius.Momentan am vrea sa scapam de vreo 2 masini luate asa ca avem nevoie de cash.
|
Salut,
Domnule, e o cerere mai ciudata dar incerc...ai putea sa imi aduci cumva scaune + bancheta de Ford Focus 2? Ma intereseaza cele de la versiunea de echipare Titanium - piele+textil. Multumesc anticipat pentru raspuns. |
Daca ai rabdare si nu ti-e urgent...cand se gaseste timp cautam si iti zicem si un pret la ele.O masina intreaga , lovita eventual , nu te intereseaza?Ma refer la modelul care il solicitai...
|
Nu e foarte mare graba. :) Daca ai masina lovita e si mai bine, as prefera lovita in spate sau lateral - ma rog ideea e sa mai pot recupera o piesa-doua si din motor(benzina).
Iti multumesc pentru timpul acordat! |
Da-mi te rog datele exacte ce anume te intereseaza...an, tip caroserie, motorizare.
|
Pai anul nu ma intereseaza, ideea sa fie FF2, caroseria nici atat (sedan sau hatch e tot aia din punctul meu de vedere), echiparea sa fie Titanium iar motorizarea benzina 1.6 cel putin.
|
Preturile la masinile din prima pagina sunt negociabile...
|
5 Attachment(s)
G3 VR6, 1995, motor refacut, arata si merge superb, 2200 euro.
|
4 Attachment(s)
Mercedes-Benz E300, berlina, diesel, 230.000 km, 1997, 2800 euro negociabil.
|
salut,
La ce pret poti aduce un M3 E36 3.2l 321 CP, 6 viteze, poare fi si lovit, dar fara sa fie atins trenul de rulare, motor, cutie, cardan, etc?? Raspunsul promt va fi extrem de apreciat Razvan |
4 Attachment(s)
Asa la repezeala, am gasit asta, dar daca nu te grabesti foarte tare mai caut.
Bmw m3 e36, cutie de viteze versiunea evo (habar n-am ce inseamna ):), volan pe stanga. 4200 euro adus la cluj |
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning