![]() |
Re:
Quote:
da??? cam vorbesti de sus cu toti te crezi cam superior si nu e bine :twisted: :evil: :twisted: ar fi bine sa te controlezi nu am uitat de provoccare :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
da??? cam vorbesti de sus cu toti te crezi cam superior si nu e bine :twisted: :evil: :twisted: ar fi bine sa te controlezi nu am uitat de provoccare :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
1st of all : mai posteaza de vreo 5 ori .. ca poate n-am vazut
2nd : nu vorbeam cu tine ... 3rd : joc joculetzu asta din 2001 .. : / chiar nu cred ca ma face unu pe nume alexutzzz ... : / poate ma insel .. |
de la 1 la 10...alexutz e cam 4 :))
|
Un prieten de al meu a facut un server,deocamdata e inca la inceput nu e deschis tot timpul,cei care jucam suntem de un nivel semi-praf :lol: asa ca daca va incadrati in aceasta categorie puteti sa veniti pe bastilia.idle.ro
Astia zei de fac jdemii de fraguri,nu sunt bine primiti ca ne eclipseaza :lol: .Hai intrati mai multi ca poate reusim sa facem serveru sa mearga non-stop ca asa nu prea are farmec.P.S Invitatie valabila pt astia mai pamanteni in cs,pentru extraterestii gen santos exista alte servere :lol: p.p.s chiar vb serios cand ziceam ca sunt semi-praf :lol: |
si ...
consideri ca o sa inveti sa joci vreodata bine ? jucand vs .. \"pamanteni\" ? |
dudes , eu ma bag la un ... cs session .. de ... \"fara numar\" ore .. pe cstrike1.linkmania.ro:27016 ..
beware .. sa fie server buc #1 .. ;) btw , cat atzi jucat cel mai mult .. ? asa .. incontinuu .. eu am jucat 14 ore juma , non stop :D voi ? :D |
ce faci ma finule...???
nu mai da lumea de tine pe net aiurea :cry: de asta nu mai intri pe net...ca sa joci cs? 14 ore juma...tu nu esti intreg! :wink: |
Care e problema?....sunt altii care au rezistat si 18......da vb ta...tre sa fii un pic ticnit :D......pe mine ma gasiti.....pe cs1.rdsis.ro....cs2rdsis.ro...si mai rar pe games.turbozone.ro...cu nikul de DARE_DEVIL ( exact asa cum se scrie.......cine e din iasi astept provocari.....) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re: Counter Strike 1.6
caut si yo 4-5 oameni pt un meci amical cu nishte prieteni ....
gasesc ? :) dar cu valoare :D ...sant0s ..te bagi ?:D |
yo cel mai mult am jucat 12ore un full night si un full day ... mai des joc pe cs.net-zone.ro si fun.gameszone.ro aaaa .joc de la 13ani cs si acu am 18 dei.... cre k le am bine cu capaurile!! bye
|
cum de nu mi-au dat ochii inca de acest forum? ma miram eu sa nu existe asa ceva pe aicea :lol: bah baieti, eu sunt cs-itor cam in pensie ... nu mai prea joc, numai asa 4 fun... am jucat vara trecuta asa la greu, dar de atuncea pauza... mai stiu si eu ceva da nah..... in limitele decentei :)) si cel mai mult am jucat...ham banuiesc ca de dimineata pana seara, asa cu pauze de masa :)
|
Cand facem una mica ?
|
hai facem clan ...
4TuningRO | blowwind :D |
ar fi misto ;) spuneti un server liber si o dam toti for fun :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning