Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   KITCH TUNING ROYALLE (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/1137-kitch-tuning-royalle.html)

DJ10BOD 27-06-04 11:35

AvataR dacia aia 2001 am admirat-o eu saptamana trecuta... deci inca mai exista!!! :) N-am avut aparatu' foto la mine c-o trageam in cateva poze... :) Sper s-o mai prind!!

da e destul de veche ca eram eu mic si o vedeam pe la chiriac peacolo.

Psycho 21-07-04 11:21

1 Attachment(s)
super eleron pe un cielo :D ... ahahah urmeaza sa fac rost d nishte poze cu mashini cu luminitze la stergatoare :D

Al3xius 22-07-04 11:52

e penal eleronu ala ...nu da bine deloc ! :evil: :evil: :evil:

cel mai marfa eleron l-am vazut pe o dacie ... eram cu Gabi si am vazut o dacie alba cu nr de ... Olt mi se pare ... si avea eleron din lemn...facut de el cu cuie si tot tacamu.... va dati seama cum arata! :lol: :lol: :lol:

DJ10BOD 25-07-04 21:54

lool! dak era din olt, sincer sa fiu nici nu ma mir... !! dar in fine... cata minte ii trebuia unuia k sa-si faca eleron din lemn?? :)

Murarashu 06-11-04 11:24

6 Attachment(s)
Hai sa va arat de ce am ras eu toata dimineata... Vizitati si site`ul, nu o sa va para rau :lol:

Interiorul e al unui Rover 200 care pe dinafara nu arata CHIAR atat de rau...

\"Masina\" albastra e un Golf II, pt cine nu o recunoaste :D :D :D

ZooM-ZooM 07-11-04 00:05

Cred ca nici in 10 ani nu imi dadeam seama ca e golf :) :D : :shock:
nu stiu de unde ideea de topuri...ca sincer,pe masina asta,arata mult mai bine unele clare,de GOLF II,decat ceva care aduce a Skyline...face Nissanu de rusine :)
iar in fatza...ce sa mai zic...numai a masina nemtzeasca nu seamana:)
tare si lada aia de sus....ce sa mai zic...cred ca imi pun si eu pe masina evacuare dubla,stickere cu patratzele...(cred ca nu mai aveau cu liniutze....sau nu mai avea vopsea nea ala,si a ciordit de pe un taxi ceva...)
oooofff....cata imaginatie pe metru patrat trebuie sa ai ....ca sa realizezi ceva de genu asta,ma refer :)))
stiu si eu o dacie cu bord de urs :) sper sa o prind pt poza :)
bafta

daflyer_oradea 07-11-04 02:14

Haa haa haa...mai multe nu pot sa spun.
Si inca nu imi vine sa cred ca ala e golf!
Si bordul de la rover , l-a mazgalit un copil de gradinita cu probleme in familie ? ha ha !!

DJ10BOD 07-11-04 10:57

1 Attachment(s)
Vad k vorbeam la inceputul paginii de acea dacie 2001... uite-o! (mai pus poza si la kitch-tuning, la sectziunea Masina mea)... Oricum poza e facuta din spate k mi-a fost rusine s-o pozez in ftza, k erau unii in masina...

daflyer_oradea 09-11-04 17:54

Haa hahahahahahahahahahaha
Jenant pt rpoprietar...si ce e cu nr. ala de inmatriculare?
hahahahahahaha

DJ10BOD 09-11-04 19:56

ii lipseste stickeru' cu BOSS de pe luneta... :)

m_vpr 26-11-04 21:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
cel mai marfa eleron l-am vazut pe o dacie ...
[...] avea eleron din lemn...facut de el cu cuie si tot tacamu.... va dati seama cum arata! :lol: :lol: :lol:

Asta nu e nimic. Eu am vazut acum vreo 3 ani un maner de la aragaz pe post de eleron ! ...ati citit bine....
maner d-ala de la usa cuptorului. :)))

ariel 27-11-04 10:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"grandpa\"
Iui ce varza e dacia . Jur ca in locu lui (proprietaru` daciei) mai bine nu puneam nimic . E varza si tipu` , garantat . Probabil ca e un \"nigga\" dinasta din romania :)

PLASA DE TINTARI,IN LOCUL AERULUI CONDITIONAT. :shock:

VFFtuning 10-12-04 00:35

1 Attachment(s)
STATI CA VA DAU EU CEVA FRUMOS ACUM:

ASTA A FURAT TURBOREACTORUL DE LA CERNOBAL

:lol: :lol: :lol: :D :D

VFFtuning 10-12-04 00:39

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:41.

- Copyright 2026 4Tuning