Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Ka 1.3 '01 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/11358-ford-ka-1-3-01-a.html)

florrin05 01-06-06 15:36

Re: FORD Ka

spuneti-mi si mie va rog daca la ford ka se aprinde becul care indica lipsa de combustibil din rezervor si cam cati litri are rezerva!!!

BAD_MF 01-06-06 15:51

Am impresia ca nu, la mine nu s-a aprins niciodata, defapt nici nu am depistat existenta led-ului. Oricum nu e bine sa mergi pe 0 asa ka baga benzina ;).

florrin05 01-06-06 16:31

merci mult!!!mai bine bag benzina cai mai sigur dar e totusi ciudat ca la o masina de generatie asa de noua sa nu aiba led de avertizare!

N3bun3L 23-06-06 21:08

motorul cum se comporta dupa masina pe care o dezmembrezi? cateva date despre el! CP, Km! si cam cat ai vrea pe el ca am vazut ca Ford Ka din '96 e la 700E. cu motor de 1.3L. motorul de transversal sau vertical pe ea.

marloW 03-09-06 12:11

aveti idee cam cat ar fii costurile pt un KA adus de afara ( incluzand vama si alte taxe) pt ca am vazut ca p-afara au preturi destul de reduse!
PS Sper ca nu am postat aiurea!

BAD_MF 03-09-06 20:36

Te ajunge 5000-5500 unul bunicel cu tot cu taxe cu toate.

BAD_MF 03-09-06 20:36

Daca este cineva interesat, am de vanzare jante de aliaj pe 13 de Ford ka in stare excelenta cu pneuri de iarna, pa fata NOKIAN in stare f buna si pe spate continental mai uzate dar mai merg o iarna fara probleme. Totul la 8 milioane discutabil. Am pus anunt aici pt ca sunt pentru Ka, dar mergi si pe alte forduri cu prinderea 4x108! O sa pun anunt si la bursa maine cu poze!

marloW 04-09-06 13:38

Quote:

Originally Posted by BAD_MF (Post 541659)
Te ajunge 5000-5500 unul bunicel cu tot cu taxe cu toate.

scum domne...scump...!
pai cam la banii astia il iei de aici!
merci!

miliss 23-03-07 21:23

mi-am cumparat un ka in decembrie second hand, sunt multumita in cea mai mare parte,e din 2001,dar cu 22.000 km in bord, ceea ce mi se pare cam putin, avand in vedere ca vanzatorul a adus-o din Germania. ce parere aveti? cumva kilometrajul la ka-uri, cand ajunge 100.000 km, incepe de la zero, avand in vedere ca nu este electronic?

si mai am o problema!
in tot Galatiul asta nu am gasit un mecanic klumea care sa imi repare mashinutza!
cam intrerupe, iar in ultimul timp trepideaza foarte tare, park e diesel!!!!!!!!!!!!!!
asha se manifesta motorul? k eu nu cunosc pe nimeni care are ford ka, si nici nu am urcat in nici unul inainte sa o cumpar, adik acum 4 luni......

miliss 23-03-07 21:26

recomandati-mi si mie va rog un service serios care sa imi repare problema la motor, cu exceptia celor de la Galati, de care sunt foarte nemultumita.

Renate 08-04-07 20:08

Salut! sunt noua pe aici, dar am citit ce ati scris pentru ca mi-am luat si eu de doua saptamani un ford ka de care sunt foarte multumita. vreau sa va spun ca nici mie nu mi se aprinde becul de benzina, deci cred ca asa e bine. in ceea ce priveste service-urile, nu prea stiu ca nu am avut nevoie pana acum. in schimb, vreau sa-i fac un schimb de ulei si nu stiu ce ulei e mai bine sa pun. ce recomandati?

Renate 08-04-07 20:16

ah, si am uitat sa va spun ca am dat pe el 4700 de euro, are 4 airbaguri, ABS, servo, din 2001, cu 70000 km, jante aliaj pe 14, sunroof, (nu am vrut cu clima ca ma zgarie la ochi) merge si arata brici. uitati-va la poza daca va intereseaza.

andreea_77 29-04-07 11:26

salut,
Am cumparat un ford Ka (2001) cu inchidere centralizata si am depistat dupa ce am cumparat-o ca nu merge inchiderea/deschiderea manuala a usilor.Cum putem rezolva ?Sunt incepatoare....Problema e ca nu am decat o cheie si as vrea sa stiu unde putem face o dublura in Bucuresti si mai ales partea de deschidere/inchidere manuala.
Multumesc

Renate 02-05-07 17:06

Andreea, ka-ul meu nu avea inchidere centralizata din fabrica, mi-am pus eu, cu alarma cu tot. si in mod normal trebuia sa ai doua chei. a pierdut-o cel care ti-a vandut-o?
sa stii ca la ka se inchide ca si cum ai deschide masina si invers. si mie mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc. nu asta o fi cauza?
in privinta cheii, cred ca pe la toate atelierele mai rasarite de copiat chei se poate face una de ka, daca nu are chip.
scrie si zi-mi ce ai rezolvat

catarsis 10-05-07 22:37

salut tuturor ! de curand am achizitionat un Ford Ka 2001 .Dupa ce am fost la Ford pt o diagnoza completa a masinii am avut surpriza sa aflu ca am probleme cu caseta de directie, bieletele si bucsile-bascula ! cei de la Ford mi-au dat o lista cu piesele ce trebuie inlocuite la directie , si ca sa vezi surpriza ! ma costa 136.000.000 ROL

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning