![]() |
Re: > Discutii - E46 Club <
Quote:
|
Quote:
asa ca inafara de el..restu se dau loviti.. |
29 Attachment(s)
Cam asta a fost la intanlire :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
si gata a plecat:))) a fost super:) |
nu l-ai filmat ? nici pisica aia nu ai filmato ?
|
Quote:
iar pisika nu mai aveam baterie...oricum era albastra si cu numere de ilfov...foarte foarte joasa:)...portbagaj de m3 csl [e46]si o toba maaaaaaaaaare japan style cred ca avea diametru de 100 =))))) si cum se auzea .....maaaaaaaaaaaaaaaa senzatie :Dduminica asta oricum ne strangem iar toti :) |
Pisica aia ori era M ori un 2,5 adevarat..
se invartea frumos se vedea ca e puternica.. toba era nasoala dar spre surprinderea mea se auzea chiar bine.. porbagaju era CSL si avea si numarul astupat..si parca M pack.. |
Poze cu pisica ca m'ati facuc curios :P
|
mai baieti printre noi se afla si niste infractori hai sai dam in vileag;este vorba despre individul seby_cibo care se crede comerciant de piese sh de....bmw mai precis uitati cum sta treaba cu acest individ: am cumparat de la el o pompa de bmw 320d an 2000 si ce credeti ca mia trimis prin curier????? una defecta!!!!! masina mea sta demontata la reprezentanta bmw din pitesti ,pe mine ma costa o caruta de bani stationarea in service iar el nici nu mai raspunde la telefon........nu mai zic de banii cheltuiti cu telefoanele.....
|
pai cel mai bine e sa cumperi din orasul tau sau daca nu gasesti iei piesa noua..
mai sunt si nesimtiti.. vorbeste cu un admin sa l baneze macar sa nu mai freaiereasca si alta lume.. daca nu cumva s a imbogatit pe chesiile astea:D |
Unde ne intalnim maine? Propun Baneasa shopping city
|
Quote:
daca vrei sa ajungi :)...si tu :) ejti binevenit :):D |
pentru toti posesorii de e 46 are daffy sa va anunte ceva :D
|
/!\ Duminica, 29.03.2009, 16:00, Intalnire BMW in parcarea de la Strandul Crangasi
Pt detalii sunati la numerele :0767713139 (daffy) sau 0765572113 (maryan) /!\ |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning