![]() |
Re: vand bmw e30 325ix
uuuppp!
|
uupp!
|
2.000e
si urmatoarele piese de schimb noi noute: cablu frana mana bucse brat spate +piese sh.: oglinzi, pompa ambreiaj & pedalier, planetare, elemente plastic bord, triple, flapsuri, geamuri portiere etc(cam cat sa umple portbagajul)... |
Urmaresc topicul asta de ceva vreme si nu mi explic cum de nu se vinde masina asta.este foarte frumoasa si mai ales la banii astia.
bafta. |
thx!
cre ca de vina e criza:lol: |
da chiar ca e pacat masina arata superb banuiesc ca se si comporta pe masura.. mi-ar placea sa dau o tura cu ea...
|
poi vino la iasi
ca tot incepe raliul maine ;) |
raliu frumos terminat dramatic
pacat ca nu ai venit anunt inca valabil cu precizarea: NU POT VINDE MASINA IN RATE!!!... ar fi culmea, dupa 2-3 luni de liniute & cerculete si 200-300e sa se intoarca cumparatorul cu ea ca s-a razgandit... |
Daca faci contract cu anexa, nu mai are cum se razgandi. Numai ca daca n uda banii te judeci cu el de nu iti mai trebuie. Vb din experienta : masina data pe incredere si luata inapoi vai de muma ei ... si fara nici un ban. :(
|
sincer as fi venit din pacate nu am avut timp serviciu asta mi-a mancat tot timpul... bine ca am scapat de el...
am facut si eu o mica achizitie in matrerie de bmw si de la un ursuletz am ajuns la o pisicutza mai exact pisicutza lui romicutza.... nici acum insa nu imi dau seama cum am putut sa imi trec de la urs la pisicutza ("motan vanos ") dar nu imi pare rau https://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-vanzare/117846-despart-320i-meu.html |
Quote:
|
Quote:
|
usor cu dublul post amice....ca nu e messenger....offtopic,scuze....
|
felicitari pt achizitie, orice masina e buna daca te bucuri de ea ;)
Quote:
e ceva de cautat insa idea e de sinceritate ;) |
masina s-a vandut
rog un moderator sa inchida topicul multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning