![]() |
Re: Virtual Tuning 2D @ 4TuningDAYS 2009
bun da nu cred ca e vro probl daca eu tot imi lipesc layerele , sa nu fie discutii dupa cand de ex este un layer pt toata caroseria etc
|
Dar dacă nu le lipeşti nu e mai bine ?
|
Cei care au trimis deja lucrările la [email protected] sunt rugaţi să le retrimită la [email protected].
Mulţumesc ! |
Quote:
|
Si eu fac lafel.Cred ca singura solutie este sa salvezi inainte sa le lipesti.si sa faci mai multe psd-uri ca dovada.
|
eu , unul lucrez cu zeci de psd`uri , si e de foarte mare ajutor , indicat ar fi si pentru concurs si pentru voi daca a-ti folosi multe psd.uri , alta chestie ar fi in cazul tau l33lo sau si al tau geox , macar sa lasati psd`ul cu liniile de la design ar fi de ajutor in cazul in care ar fi vreo problema , fiecare are propriul stil nimic de comentat.
|
Quote:
|
Layere a vrut sa spună, dar a nimerit psd-uri.
L33L00, nu cred că de data asta e greu să lucrezi cu layere desfăşurate, în loc să faci unul singur. PS: stau şi mă întreb, dacă vrei să modifici ceea ce iniţial a fost un layer separat, cum faci ? |
scz my bad , la layere ma gandem
|
Eu lucrez in jasc paint shop pro 8.pana acum am facut doar print scr.Credeti ca ar fi vreo problema ca nu am format psd.?
|
exista posibilitatea sa se mai prelungeasca putin termenul ? btw e pana pe 1 aprilie la ce ora , tre sa stiu sa ma incadrez ca e mult de munca
|
Quote:
Ai avut destul timp sa lucrezi la ea...Daca nu ai timp sa o faci nu o faci... |
are ceva daca am mai postat masina?
|
Quote:
|
gabi tu ai avea cum , sau sti cine a trimis pana acum masina?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning