![]() |
:lol:
i'll be around here... :) sms la 0723747674 daca e ceva...:) sa intru sa dau mesaj:) |
party people !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jump jump jump
|
Stai ma, Silviule! Linisteste-te! Eu abia am iesit de la dush :)
|
la mine deja maneaua e la maxim....:D :D...si arunc cu petarde pe geam..:)) :lol: :lol: :lol: ......
hah mah nu mai ziceti nik ?? ori e online..ori e la 1 ora un rasp... ? |
Imediat vin 23,4 useri si posteaza 3 mesaje pe minut. Stai putin! Imediat vin! :lol:
Chill out peter! O sa mai posteze lumea! |
okz....Gabi stai cu noi de rev ? :D :wink:
|
mai este vreme :lol:
amu mancai peste...am mancat 2pesti de marime medie... :lol: si un pepsi de inceput... :lol: |
Da, peter! Prezent la datorie, sa chem salvarea, in caz ca vi se face rau (si-n caz ca mai puteti posta :lol:).
|
sa sara lumea , sa faca trafic sa arda cablurile :lol: :lol: :lol:
Bucuresti sa sara-n aer |
Hop si yo !!!! count on me ! ;)
|
yo am pregatit rampe de lansare pt rachete (o naveta de bere) :) ....
ma bag la un dush :D.... |
DIN ACEST MOMENT, REVELIONUL 4TUNING 2006 ESTE DECLARAT OFICIAL DESCHIS!!! PARTY ON PEOPLE!!!
:drunk: :headfones :drunk: :headfones :drunk: :headfones :drunk: :headfones :drunk: :headfones :drunk: :headfones :drunk: :headfones :drunk: :headfones :drunk: |
la mine a inceput oficial :D
gabitu esti sufletul petrecerii :D pup u vinu berea sucu artificii si cativa baieti sa stam la vorba :)) |
da niste liniute sau ceva cauciucuri arse nu se aude nimic asa de rew ca asa sa o tinem tot anu
TECHNO RULEZ ascultati muzica de caliate |
AHOOO AHOO AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SA aveti tuning mistoooooooo masinile cu turboooooooooooo ia mai manati baaaaaaaaaaaaaaaaaa flacai ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning