![]() |
Re: Tata lansează Nano Europa
cred ca incape in lift :)))o parchezi p balcon
|
daca ar fi 3000 mias lua unu..
|
de ce criticati multi dintre voi ceva ce nu ati incercat si nici macar nu stiti cum se preteaza? daca preferati sa va luati alte masini luativa cate vreti dar ar fi mai bine ca unele critici privind siguranta, si stabilitatea sa vina dupa ce masina este testata(sa nu uitam ce sa intamplat si cu loganul la testul acela din germania)
in rest masina este putin cam uratica, dar daca o vor scoate la alt pret poate ca se va vinde. |
Interiorul este bataie de joc! Ce-s pedalele alea? si mocheta aia lipita aiurea...
Spatele insa imi place. La fel si ideea cu plafonul :) |
Sa fim seriosi... Mai bine iti iei Matiz!
Masina asta e praf! Au machiato putin, iau pus roti si gata... a devenit masina :no: Mai bine cu tramvaiul decat cu Nano! |
eu unul pentru oras as cumpara-o...varianta de baza..decat servo sa am, desi nu cred ca ai trage prea tare de ea. Deci daca ar costa 2500 de dolari, masina asta ar fi revolutie mondiala. Arata simpatic
|
Nu cred ca e o revolutie mondiala.La 2500 de dolari iti ei o masina din ani 90 care cred eu ca e mai sigura decat Nana.
|
daca o da la 2500 de dolari o sa se vanda,totusi e masina noua iar pentru oras e perfecta,sa nu mai zic pentru o femeie.
iar cei care se vaita ca nu au loc la 1.90 stati linistiti ca e destul de inalta,cum un om de 1.90 are loc in tico,matiz,smart si asa mai departe o sa aibe loc si in nano |
Quote:
|
Quote:
O masina din anii 90 va avea imediat 20 de ani, cumpara-ti tu de-aia. On topic: ironia face ca si machetuta asta vine cu piele, spre deosebire de logan:D |
Nu e altceva decat o alta masinuta de oras!
|
ce vreti la banii astia ...4 roti si o caroserie si gata masina, pentru a le da posibilitatea si celor care nu`si prea permit o masina sa`si ia una..
Masina e oribila, mai bine merg pe jos .. |
Quote:
|
Masina OU :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning