![]() |
Re: BMW 320d M-Technik 2
100% ce? 100% originale sau GRI 100%?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
up..........................
|
up.............................
|
up..........................
|
Quote:
|
La pretu asta nu o sa dai masina nici-o data pt. ca nu intereseaza pe nimeni ce ai pus tu pe ea pe toata lumea intereseaza ca isi poate lua 2 masini ca a ta si le mai raman si bani la pretu care il ceri,motivu pt. care am intervenit in anuntu tau e sa iti dau un sfat daca vrei sa il iei in considerare bn daca nu asta e zi mc ca ti-am ridicat anuntu in pagina , sfatul ar fi sa dai tot jos dupa ea si sa le vinzi separat si masina sa o dai stock si sa ceri un pret accesibil ..sal si bafta la vanzare
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ocupandu-ma cu Accesorii Tuning strict pt BMW & MINI aceasta masina este o carte de vizita perfecta pt mine. Drept urmare, s-a dat jos buza si s-au montat splitere din Carbon CSL Style + Un interior complet din Carbon SIlver (Texalium). |
Acum am inteles credeam ca bagi bani intruna in ea fiind destul de scump ce ai pus pea ....Spor la vanzare si la piese si la masina ;)
|
17 Attachment(s)
Poze noi
|
up...........................
|
up....................
|
Masina are acum aprox 214.000 km dupa un drum de 5000 km Bucuresti - Antwerpen - Amsterdam - Venlo - Praga - Bucuresti dara probleme.
|
se poate inchide, multumesc, am deschis un nou topic cu noile modificari aduse masinii aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...16#post2466116
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning