Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ţară de fotbalişti şi manelişti (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/112388-tara-fotbalisti-manelisti.html)

DTH 12-03-09 15:14

Re: Ţară de fotbalişti şi manelişti

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2141579)
Nimeni nu ne obliga sa ne uitam la Otv dar as prefera sa nu existe.
Manele ma obliga vecinii mei care asculta maxim...Nu e vorba de obligat dar pur si simplu MA DERANJEAZA si de pus sa ascult la maxim nu fac asa ceva,am BUN SIMT si deranjez si eu la randul meu pe altii.Romania e o tara needucata fara bun simt si mai presus e si proasta.

Da si eu as prefera , chiar nu pot intelege cum pot ei sa faca bani pe urma unor "oameni" ca aia , inteleg , e retardat / handicapat/ gay / lesbi / tigan african sau ce pana mea o fii , cum sa faci o emisiune pe seama unor amarati .
Ca si faza cu ala de la CaranSebes , ala e un amarat sincera sa fiu , si isi bat joc de el , daca vezi ca vine unu la tine si e un prost care nu are carte si minte si nimic , de ce dracu sa faci bani pe seama lui ? Asta nu inteleg eu.
Si faza cu manelele , nici eu nu le suport , dar sunt 2-3 care daca sunt la petreceri nu stau sa ma ascund sau sa plec ca domne a bagat manele , ba din contra , beau si ma distrez ce pana mea ...nu ? Fiecare are gusturi/placeri/hobby daia sunt facute mai multe categorii , ca sa avem din ce alege :)

StreetStyle22 12-03-09 15:26

De ce fac bani pe seama lui pentru ca asta unii se uita si rad de el,nu ca il admira.Ala de la Caransebes crede ca va ajunge sa cante cu nu stiu cine si va ajunge ca e promovat in tara cum sunt promovati tot felul de "artisti". Acei amarati vor sa devina vedete si la noi e usor,pentru ca mass-media ii ajuta,pur si simplu ne baga pe gat iar unii accepta rahaturiile astea.

aleks 17-03-09 13:52

Lucian Bute a învăţat box în România, a avut norocul să se antreneze cu Vaştag, dar gloria adevărată a cunoscut-o în Canada. Din Montreal a plecat să-şi facă un nume în boxul profesionist şi tot acolo îşi câştigă banii. Recomandat de medalia de bronz de la mondialele de amatori de la Houston, lui Bute i s-a propus să treacă la profesionişti, iar gălăţeanul a acceptat imediat. Într-o lume în care gloria de amator nu ţine de foame, decizia lui a fost una corectă, mai ales că în România, dacă nu dai cu piciorul în minge, nu ştii să scuipi sau să înjuri şi nici nu eşti expert în „blesteme” sau „hăhăieli” nu ai cum să trăieşti din sport. Iar în box, banii sunt câştigaţi foarte greu, după raportul un dolar pentru fiecare pumn primit.
Bute a părăsit România ca să câştige nişte bani şi spune că este posibil să revină acasă după ce îşi încheie cariera, dar nu băgăm mâna în foc că se va întâmpla aşa ceva. La ce să revină? Şi să facă ce? Că nici de antrenat nu se mai poate apuca. Unde să mai antreneze, când n-avem săli de sport?! Şi pe cine să antreneze în condiţiile în care din ce în ce mai puţini copii fac sport şi din ce în ce mai mulţi copii sunt obezi...
http://core.ad20.net/x0.gif?sdtrnd=0...elkewIOw3gSA== http://ad.ro.doubleclick.net/ad/N381...Btimestamp%5D?
Şi cum să nu fie, când cele mai tari ştiri de sport sunt alea în care Penescu îl blestemă pe Becali să-i moară oile, iar latifundiarul nu se lasă mai prejos şi îşi doreşte ca piteşteanului să-i ia foc magazinele. Nici un patron de club din „Liga lui Mitică” nu este interesat să facă ceva pentru fotbal, pentru sport, ci numai pentru imaginea lui. Practic, în România nu sportivii sunt vedetele ci preşedinţii şi fotbaliştii-mondeni.
În Canada, însă, Bute face săli pline la fiecare meci, este oprit pe stradă şi felicitat, pentru că oamenii din ţara sa adoptivă ştiu cât a muncit ca să ajungă sus şi îl respectă pentru că Lucian Bute nu a păcălit niciodată sportul.

StreetStyle22 22-03-09 09:53

https://www.youtube.com/watch?v=Bu2w3ggzX18&eurl SUPER TARE...M-am prapadit de ras. :D

Vai si amar...:cry: https://www.youtube.com/watch?v=jzQ61...eature=related

aleks 23-03-09 09:47

România are şanse mari să vadă Cupa Mondială din 2011 la televizor, după ce a luat bătaie de la Portugalia la noi acasă. Şi dacă vă gândiţi că este o greşeală şi Cupa Mondială este în 2010, vă înşelaţi. Nu este vorba despre fotbal, ci despre Cupa Mondială de Rugby, cea din 2011, din Noua Zeelandă, şi putem să ne luăm gândul de la ea după ce am aflat că şi în Portugalia se joacă rugby. Acum câteva decenii, când lusitanii îl venerau pe Eusebio, ţara noastră era una dintre puterile lumii la rugby, iar Anglia şi Franţa jucau cu noi cu teamă şi respect. Acum nu se mai teme nimeni de noi, aproape că nu ne mai respectă nimeni şi pentru prima oară în istorie avem „şanse” uriaşe să ratăm prezenţa la un Campionat Mondial de rugby.
La prima impresie, jucătorii şi antrenorii sunt de vină, pentru că, nu-i aşa, ei intră pe teren. Numai că în rugby-ul românesc, situaţia este puţin mai complicată. Orgoliile nemăsurate ale celor care au condus Federaţia Română de Rugby în ultimul mandat, în frunte cu preşedintele George Straton, au făcut ca între federaţie şi „stranierii” români din Franţa să se deschidă o falie uriaşă. Supăraţi pe jucătorii cu personalitate, care au curaj să critice, şefii FR de Rugby au decis să nu-i mai cheme la Naţională şi să mizeze pe o echipă formată din jucători de Divizia A. Iar rezultatele, dezastruoase, s-au văzut. România este mai aproape de un fotoliu şi o bere în faţa televizorului decât de turneul final al CM 2011.
http://core.ad20.net/x0.gif?sdtrnd=0...elkewIOw3gSA==
Practic, pe înţelesul tuturor, e ca şi cum Naţionala antrenată de Victor Piţurcă ar trebui să joace împotriva Serbiei sau a Franţei, cu pretenţia de a câştiga, dar numai cu jucători din „Liga lui Mitică”. Asta, aşa, doar pentru că nu-i place lui Mircea Sandu colecţia de haine a lui Mutu sau îi este antipatică noua nevastă a lui Cristi Chivu.

Mustang 23-03-09 10:23

Super... tot asa sa o tinem. Si ajungem mai rau ca jidanii. :lol:

aleks 23-03-09 10:25

O să avem un singur sport, şi ăla rege, dar rege în pielea goală, pentru cei care au mai citit câte ceva când erau mici :)

dolb 23-03-09 22:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2141438)
De la o medie de 256.000 de telespectatori pe minut în prime-time (intervalul orar 19.00 - 23.00), în luna ianuarie, televiziunea de apartament a lui Dan Diaconescu a căzut la o medie de 145.000 de telespectatori, adică o pierdere de 43,4%.
Asta e o veste bună pe care am citit-o azi, ducă-se OTV-ul de tot, din parte-mi.

toate ca toate..nici eu nu agreeam OTV-ul..dar sa fim seriosi.. ce a facut zilele astea a fost peste multe televiziuni din RO. Si ma refer la inmormantarea lui Dolanescu . TVR, PROTV, ANTENA..unde erau? isi transmiteau programele si emisiunile de rahat, pe cand OTV si Realitatea se zbateau in cadre. RUSINE CELORLALTI si RESPECT PENTRU OTV SI REALITATEA !

valib 24-03-09 00:27

tie ti-ar place sa iti filmeze televiziunea inmormantarea? Cred ca in acele momente familia ar avea cel mai mult nevoie de liniste...nu de tam-tam facut de unele posturi tv
Inmormantarea e un lucru trist, morbid, zii cum vrei...care nu cred ca ar trebui mediatizat. Da domle...a murit...Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost un mare om, bla bla bla... dar atat. Am ajuns sa ne uitam cum sunt inmormantati oamenii...din lipsa de rating...

personal nu iti impartasesc ideea...

si on-topic...eu prefer box-ul. M-am uitat la unguri...la meciul lui Vladimir Klicsko vs Sultan Ibragimov, pentru unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. La noi doar fotbal in sus, fotbal in jos, becali in stanga, mitica in dreapta

Mustang 24-03-09 07:24

@dolb - bravo PROTV-ului si posturilor asemanatoare care nu au facut subiect de rating inmormantarea lui Dolanescu in direct.
Stii ce denota asta din partea OTV-ului? Nesimtire, ipocirizie si alte lucruri...
Oricum suntem departe de subiect.
Aici se vorbeste exclusiv de un fel de campanie de anti-promovare a non-valorilor din tara asta.

dolb 24-03-09 07:29

ba nu e asa..pt ca erau multi care voiau sa vada inmormantarea si slujbele ! ca ai vazut cata lume era acolo si nu te puteai duce si preferai sa stai acasa si nu la imbulzeala si sa vezi si tu o inmormantare. Rating? pai si Realitatea? Nu era vorba de rating, era vorba de inmormantarea unui om mare. Dar asa sunteti voi, nu apreciati valorile! Il laudati si il plangeti pe Cozma ala de care eu nu auzisem pana sa moara si pun pariu ca nici voi.

Mustang 24-03-09 08:00

Daca se promova VALOAREA, se facea un memoriam pentru Dolanescu. Un fel de documentar.
Si spune-mi cui ii face placere sa vada o inmormantare? Iti spun eu ca este o ipocrizie.
Si daca ai citi ce am scris eu pe topicul RESPECT deschis de bmwm5, ai vedea ca am fost IMPOTRIVA presei in acel loc.
Mi-am exprimat regretul vis-a-vis de decesul lui Cozma si mi s-a propus (de catre un cunoscut) sa merg la el acasa si sa aprind o lumanare pentru el. Am refuzat, pentru ca NU fac parte din familie! As fi fost un ipocrit sa ma duc, sa par interesat cand eu nu am avut niciodata nicio tangenta cu el.

Eu raman la ideea ca a fost RATING... doar pentru ca OTV-ul e foarte in urma la acest aspect, lately.
Mai sunt si texte de genul: "Dumnezeu sa-l odihneasca!" ... pai lasati-l frate sa il odihneasca... LASATI FAMILIILE SA ISI PLANGA MORTUL!

Asta am spus si pe topicul cu Marian Cozma.

aleks 24-03-09 08:13

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2177595)
ba nu e asa..pt ca erau multi care voiau sa vada inmormantarea si slujbele ! ca ai vazut cata lume era acolo si nu te puteai duce si preferai sa stai acasa si nu la imbulzeala si sa vezi si tu o inmormantare. Rating? pai si Realitatea? Nu era vorba de rating, era vorba de inmormantarea unui om mare. Dar asa sunteti voi, nu apreciati valorile! Il laudati si il plangeti pe Cozma ala de care eu nu auzisem pana sa moara si pun pariu ca nici voi.

Dolb, nu vreau să văd morţi în sicriu la televizor. Nu vreau să aud slujbe cântând Veşnica Pomenire de 30 de ori pe oră, nu vreau să aud urlete după cel mort, nu vreau să văd fii de artişti care-şi ţin copilul de 2 ani în braţe în faţa camerelor pentru a crea impresie şi imagine, nu vreau să văd ţigăneală românească pur şi simplu.
Nu aşa îţi respecţi valorile, stând în fotoliu şi mâncând popcorn în căutare de zoom-uri cât mai explicite.
E suficient un post care transmite asta, două sunt deja prea mult, vrei prim-planuri cu cadavrul? (ştiu că sună urât, dar poate îţi dai seama aşa ce primeşti defapt, asta o să fim şi noi când o să trecem dincolo şi sincer -pot să câştig şi un premiu Nobel în fizică, nu doar să cânt la nunţi, prin crâşme şi pe la TV- nu vreau să mă arate televiziunile cât de "bine" arăt eu puţin mort de 3 zile. nu mulţumesc!)
Avem o plăcere morbidă şi o înclinaţie spre mahala (nu mă refer la tine) săne pozăm cu mortul, eventual să-l ridicăm în picioare şi să-l ţinem de după umăr ca să ne putem lăuda eventual că uite, am poze cu cadavrul.
Oameni buni, nu e firesc, nu e normal, nu e moral, depăşim graniţa de la pioşenie şi respect pentru cel care nu mai e şi căruia nu i-am dat niciun semn despre consideraţia noastră, atunci când era în viaţă şi conta pentru el, la ţigăneala şi isteria de a sorbi fiecare detaliu, fiecare picanterie, de a bârfi mortul în drum spre groapă cum fac babele din sat când se duce câte una din ele, că aşa ne-am învăţat noi de când ne ştim...

bmwm5 24-03-09 08:14

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2177595)

Valoare nu se respecta prin emisiuni la tv,prin incalcarea intimitatii 24/24 cu un aparat de filmat sau cu poze facute cu telefonul mortului pe masa.Asta mi se pare o tampenie.Transformam moartea intr-un spectacol.Am vazut lumea rupand barajul jandarmilor pentru o nenorocita de poza.De ce nu s-au dus la spectacolele lui?De ce nu s-au dus la meciurile lui Cozma?Traim in patria Otv...
Nu ai auzit de Cozma pentru ca un handbalist nu vinde,nu a iesit cu o pitzipoanca,nu a avut cine stie ce masina,nu si-a lanasat colectii de haine,nu s-a imbatat, nici nu si-a rupt piciorul de beat ce era si nici nu a tras cocaina.a facut sport...

Mustang 24-03-09 08:37

Bravo BMW!

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning