![]() |
Re: Gran Turismo 4
Daca vreti simulator pt PC jucati GT Legends sau GTR Fia GT Racing Game.Referitor la GT pot spune ca e un joc super[am jucat doar 2 parca pe un PS]din pct de vedere al simularii si nu numai.Ai practic o multime de masini deci practic e cam imposibil sa te plictisesti.Si de aparut cu siguranta nu va aparea pe PC.GT e PS only.Parca:D
|
Ok...nu vreau sa va dau sperante aiurea celor care nu au PS2 si vor sa joaca GT4 dar am gasit un emulator destul de bun zic eu recomandat mai de toata lumea.As fi incercat chiar eu dar nu am jocul si pana il downloadez dureaza o vesnicie si m-am gandit ca poate cineva il are sau are teava buna sa-l downloadeze.
Link Are si BIOS dar nu prea am inteles la ce foloseste. Quote:
|
Sl1V3R unde gasesc emulatorul ?
|
Quote:
|
scuze nam vazut de nas :drunk:
|
are careva emulator de oxbox 360 live arcade:?:
|
Pot sa zic ca m-am jucat vreo 4 luni (cate 3-4 ore pe zi) GT4 si nu am terminat toate cursele.
Oricum e cel mai realist joc cu masini pe care l-am jucat si devine interesant cand ajungi sa conduci masini supersport (Ford GT) care merg cu 300 lejer si se pot controla ca cele normale pe la 140 KM/h. Daca ai PS2 e necesar sa ai si GT4!!! |
Daca era pt PC:rolleyes: :rolleyes:
|
insfarsit k am gasit un topic despre gran turismo 4 .ii cel mai real joc de masini adica ii chiar simulator si asta nu o spun numai eu ci si unii piloti de dtm au spuso am pe un dvd cum s-a facut jocul toate masinile care sunt in joc au fost bine analizate . au am jucat toata seria gt 1,2,3,4 in prezent joc gt4 si vreau sa va spun k ii super tate jocul merita cumparat nu downloadat.
|
nu stiu cum e gran turismo 4 dar eu va recomand forza motorsport 1 si 2 celor cu xbox :P bate rau gran turismo
exemplu : https://www.youtube.com/watch?v=cSGMtz-dTuM |
[QUOTE=Opportunity;1179058]nu stiu cum e gran turismo 4 dar eu va recomand forza motorsport 1 si 2 celor cu xbox :P bate rau gran turismo
eu nu prea cred ,gt4 l-au laudat multi piloti de dtm,piloti de turisme, poate k ii mai fain motosport k poti sa ii faci un tuning la exterior mai mare ca sa zic asa la la capitolu condus si aproape de realitate ii gt4 .nu stiu ce joc mai are 700 de maisini |
nu conteaza cate masini are conteaza simularea care la forza e mai buna
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am GT4 dar nu pot sa trec de training school-ul ala, mai am cateva curse, ca sa pot debloca mai multe masini
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning