![]() |
Re: KIA PRO_CEED...by BUBU
surpriza nu mai e surpriza acum...dupa ce iau jantele...o sa strang bani si pt body kit...in jur de 3000 ron imi trebuie ca sa fac ceva frumos :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
eu ma gandesc la una din astea 2 modele
|
Mie personal imi place primul model...dar nu pentru culoarea masinii tale...mai degraba ptr a mea...
Alege unele negre cu buza polisata sau negre simple... Aici tine si de gusturi:D |
1 Attachment(s)
Mie imi place al doilea model si cred ca ar da bine pe pro_cee'dul tau. O sa incerc putin in photoshop sa vad cum arata si o sa pun si aici.;)
Edit: Am pus jantele, dar nu am gasit un pro_cee'd negru in unghiul ala asa ca l-am pus pe asta. Nici la asta nu arata prea bine ca nah, am facut in graba si nici nu are interiorul de sub janta. |
mersi de poza...eu zic ca dau bine pe masina jantele astea
|
am decis sa ma apuc de afaceri,asa ca pentru cei care sunt interesati sa aibe farurile cu interior negru,cum le am eu,sunt dispus sa le fac contra sumei de 200 lei + transportul pentru cei ce nu sunt din constanta.Pm cei interesati
|
Interesanta afacere.:D Platesti si impozit pe profit?:lol: Sper sa iti iasa cat mai bine si sa ai cat mai multi clienti pe care sa ii multumesti.;)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
in sfarsit m-am decis asupra unui model de jante...cel de jos...sunt p 18 jantele,acuma trebuie sa aflu daca au si cu distanta intre prezoane care imi trebuie mie...am intrebat la service...nu este nici un fel de problema,nici cu garantia,nici sa afecteze ceva in afara de consum...au zis ca in principiu se poate regla sensitivitatea directiei...sa mearga volanul mai usor dupa ce montez jantele...nu au mai facut asa ceva...dar accept sa fiu eu cobai :D
|
4 Attachment(s)
niste poze noi :D
|
Absolut superba masinutza. Acolo, in poza cu spatele, stopurile erau aprinse?
|
dap,erau aprinse...eu zic ca se vede cat de cat...chiar daca sunt lacuite,pana acuma nu am avut probleme pe tema stopurilor si sper sa nu am niciodata
|
E frumoasa foc ! Singurul lucru care ii lipseste sunt niste "incaltaminte". :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning