![]() |
vin si eu , numai sa va hotarati cand si unde !
|
twwety
ramane sigur la sala la ora 20.00 ? confirma te rog chh .. terminat :lol: |
TNG-ule ! chh...
Cand mai vb si noi despre Black Project chhh... :twisted: |
Sunt prezent la meeting!
|
intalnirea ramane pe 14 ian . ,ora 20.00 la sala .
|
CIne nu vine ia ban 3 zile pe 4tuning :lol:
|
o sa vin si io....da o sa ma oftic k nu am masina si nici permisu ...... ink... :twisted: sper sa se mai vb pe topicu asta....la multi ani ...cam tarziu dar.... :oops:
|
Re:
Quote:
de mine nu cred ca aveti sanse sa scapati la intalnire |
sa aduca cineva un aparat photo si sa faca niste poze mai clare.. ! no ofence pytule..!
|
droopy am io unu digital si le scoala la 1024 e bun?
|
fratzilor...
nu mai fiti asa dezordonati la toate intalnirile pe care le-am facut toata lumea face ce il taie capu..... .....sau nu ii convine cine stie ce!!!! haideti sa facem si noi o treaba buna! k pana la urma tot noi avem de suferit!!! pe cine nu intereseaza si nu se integreaza sa ne lase!!!! sper sa iasa cu bine!~!! respect 4 all |
pot sa aduc si eu vreo trei ''dansatoare'' sa intretzina atmosfera? :lol: :wink:
|
pe frigu asta ar merge niste gagici .... buna idee Taz :wink: :lol:
|
*
cu durere in suflet si glasul tremurand va anuntz ca nu pot ajunge la intalnirea de pe 14. S-a schimbat programu la munca si voi lucra si samabta si duminica. Imi pare rau si va urez distractie placuta!!!
|
Eu nu cred ca mai vin pt ca nu am cu cine sa vin.. Distractie placuta si poate ne vedem mai des cand da caldura (pt cei care stiu despre ce vb)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning