![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
Da, as vrea si eu acel Mercedes :) . Daca imi aduc bine aminte , Horch-uri erau majoritatea camioanelor amatei germane in WW2 si cateva masini de generali....si daca ma gandesc un pic, avea si Hitler unul ! :) Oricum ai naibii nemti , germanii astia :) Inca o data felicitari pentru aceste oldies-uri care au dat si vor da intotdeauna clasa masinilor moderne de astazi :)
|
Multumesc :-) (intradevar aceste masini oldies au un design superb si au fost produse ca sa reziste chiar si pana azi si mult timp de acum incolo).
Da ai dreptate Horch a produs camioane pentru armata germana (am gasit pe un forum despre WW2: Camioane utile usoare construite de compania Horch si folosite de armata germana intre 1938 - 1945, puteau trasporta intre 4 - 6 pasageri). |
10 Attachment(s)
Mercedes 300 SL (Gullwing - "aripa de pescarus") 1954 - 1:18 Bburago Thailand
|
Quote:
n-am mai vazut pe rosu bafta;) |
Eu am mercedesul acela, tot pe rosu, dar decapotabil! E una din masinile mele preferate! :) Felicitari si tie! :)
p.s. Are altfel farurile...:rolleyes2 |
Frumos, il am si eu dar pe negru si 1:24
|
frumos neamtu'-e o macheta reusita
|
10 Attachment(s)
Multumesc baieti !!! :D
In continuare voi prezenta Mercedes CLS - 1:18 Maisto. Alaturi de Mercedes 500K , reprezinta unul din cele mai bine realizate modele ale Maisto. Imi place cum e realizata atat interior cat si exterior; un plus este deschiderea celor 4 usi lucru foarte rar intalnit la Maisto. |
Superba! Pune mocheta man! Merita! Daca nu poti, da-mi un PM, imi dai masina si a 2-a zi ti-o dau inapoi mochetata! :)
|
Superbe....si iarasi un lucru rar la Maisto, pe langa deschiderea celor 4 usi , se deschide si portbagajul, ceea ce nu am vazut la foarte multe modele ale lor.... " Aripa de pescarus " o am si eu , 1/24 , pe argintiu ;)
|
La maisto se deschid la toate modele portbagajul...
|
Wow!
Am observat la acest model (CLS) un + ne asteptat si (din pacate) un - la care ma asteptam: Plusul reprezinta lipsa balamalelor dog-legs (unii le considera urate si ne-realiste); Iar minus-ul este reprezentat prin lipsa geamurilor la portierele din fata (de fapt tot la acele portiere lipseste si rama de la geamuri). |
Quote:
|
Una dintre cele mai bune machete realizate de catre maisto in ultimii ani:D
|
Multumesc baieti pentru aprecieri !!
Dark Side - intradevar puteau pune geamuri la usile fata , nu era asa mare lucru dar na e Maisto, si sa sti ca nici CLS-ul real nu are rame pentru geamuri la usi (noroc pentru cei de la Masito - bine, ei oricum nu puneau rame :-) ). |
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning