![]() |
Re: Revista 4Tuning.ro nr.12
Iti recomand sa recitesti postul meu cu atentie, inainte de a te aprinde degeaba...
Si te rog sa renunti la apelativul "frate"... ca nu cred ca este cazul. ;) Quote:
|
Dar asta tot nu te face sa devii macar semianalfabetizat :) unii....femei, altii ....limba romana :))
|
revista nu a fost cu sticker
la TIBCO le-am dat la baieti reviste si stickere se dadea sticker cui lua reviosta sau cui cerea, chiar daca nu lua revista deci discutia nu are fond |
in Slatina va ajunge vreodata nr. 12 al reviste 4tuning ?
|
in sfarsit am gasito si eu , la Real Sibiu :D , cat am mai asteptato
|
am gasit si eu revista de cateva zile la inmedio parca, imi place pacat ca apare asa rar si de pe la evenimente dinastea de tuning nu am vazut prea multe scris, parerea mea se poate si mai bine. Oricum a iesit frumos si astept sa mai scoateti cate un numar. :)
|
Mersi 4TUNING Mersi Sparly.astazi dimineata au sosit revistele cu tot cu stikere,ce pot sa spun sunt minunate:D Calitatea hartiei e deosebita,in concluzie,foarte foarte frumoase.Mulumesc inca odata baiat serios,recomand8)
|
cat costa revista?
|
Ce pot sati spun cu tot cu transport nea dus 10 Lei revista:lol:
|
imi spui ce id ai ca sa-ti dau adresa(vine cu tot cu stiker)????
|
Nu nu mai inteles gresit nu eu distribui astea:D Si eu am fost un cumparator:D Sparly :mary.marian21 .Id baiatului:)
|
scuze nu am stiut.....ms pt id....
|
Am luat si eu NR.12 azi din Kaufland Craiova de pe Calea Bucuresti,era ultima revista:lol:.
|
in Slatina tot nu a aparut :?(
|
nici botosani,suceava:???:...iasi nu stiu
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning