![]() |
Re: Espero...
am cautat si dupli color...da nam gasit..am fost si la praktiker...o fi la brico?
|
Quote:
|
Spray-ul pe care l-am folosit eu e Dupli-color, vezi ca apare si spray-ul in una din pozele de mai sus... Il gasesti la piese si accesorii auto!
Apropo... scuze de intarziere dar am fost un pic plecat si mai nou nu mai am acces pe user-ul meu... nu mai pot sa intru pe el.... :(( deh asta e... deci "mike - AER" = "mike-fulspeed" |
Quote:
|
60 lei... 30 eleronul + 30 materiale pentrut vopsit..
|
4 Attachment(s)
Intre timp s-au mai intamplat multe cu AER-ul meu...
1. Am reusit sa o lovesc un pic la prag si usa, si cum nu puteam sa o las asa, am indreptat-o si am vopsito...(poze 1,2,3) 2 Din cauza neatentiei am reusit sa sparg banatate de luneta :(( si acu nu mai am geamu ionizat, am folie:D (poza 4) ... O sa revin cu poza cu noua luneta |
Naspa...cum de ai reusit ?
|
Nu mi-a trebuit prea mult... Am bagat niste fiare in curte si masina nu am mai scos-o afar... si odata nu am fost atent, m-am uitat in spate sa nu lovesc ceva si m-am oprit in geam :D Iar cu lovitura... intr-o bordura care nu era la locul ei si io n-am vazut-o
|
:))))), foarte tare... cred ca a durut un pic la buzunar cu luneta.
|
un pic asa.... asta e :D 40 lei luneta (second) si 80 lei montajul...
|
lol. Asa ieftina luneta? :O Da' stai ca esti in Craiova, acolo la mama lor...Bine ca nu stai in Coreea :))
|
am zis ca e second... dar nu vezi ca a costat mai mult solutiile pentru lipit + o bere la baiat ca mi-e preten ;)
|
:shakefist Da, poate pentru Espero, eu caut luneta de Matiz si geamuri laterale spate si nu gasesc decat la 100 ron luneta si 50 ron bucata/geam lateral spate :rolleyes2 adica exact cat ma costa sa le sterg :???:
|
asa e... dar sunt mult mai multe Espero la dezmembrat decat Matiz... A adus odata un matiz la dezmembrat baiatu de pe brestei si intr-o zi nu a mai ramas nimik din el..:D
|
Saracu' Matiz :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning